P-bøde på næsten tom p-plads: Synes det er upassende

Manden, til den kvinde, der fik bøden, synes, det er upassende, at parkeringsvagter render rundt på en stort set tom parkeringsplads og stikker bøder ud. Hvad synes du?

Bilejeren mener ikke det kan være rigtigt, at man skal have bøde på en forkert indstillet p-skive, når nu der kun er fem til syv andre biler på en stor p-plads. Privatfoto
Bilejeren mener ikke det kan være rigtigt, at man skal have bøde på en forkert indstillet p-skive, når nu der kun er fem til syv andre biler på en stor p-plads. Privatfoto
Følg nationen!

- De gør da bare deres job, og at hun ikke har stillet sin skive korrekt er hendes egen fejl.

- Europark bør ikke annullere den bøde, uanset hvilke forhold der er tale om.

De skal da ikke også miste arbejde
Sådan skriver Lars H i den pt mest populære kommentar (22 likes), der er skrevet på JydskeVestkystens Facebook-profil om den bøde, der blev givet lørdag på den stort set tomme parkeringsplads ved SuperBrugsen i Esbjerg Storcenter.

Og Lars er ikke den eneste, der synes, at p-vagterne har lov til at passe deres arbejde, selvom der er corona, smittefare og meget mindre trafik end normalt.

Om pladsen er fuld eller ej
- Ser da ingen grund til at p-vagterne også skal miste deres job i denne svære tid, skriver Daniel P i en anden kommentar, og Morten W er hundrede procent enig - og sammenligner med bøder andre steder:

- Om pladsen er fuld eller ej, har hun ik' gjort det rigtigt.
- Giver jo heller ikke en ret til at køre for stærkt, fordi der ikke er andre biler på vejen, skriver han.

Meningsløse pengemaskiner
Enkelte peger på, at de kommunale p-vagter i Esbjerg Kommune er sendt hjem fra arbejde, og Frank M er vist generelt imod p-bøder:

- Det giver ingen mening, at de pengemaskiner render rundt, når Danmark er lukket ned .

- Det giver i det hele taget ingen mening (!!!), da man jo betaler rigeligt til staten for biler, som man så ikke kan parkere uden alt muligt pis, skriver Frank M, men hvad tænker du?

Mere fra Ekstra Bladet+

Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+