På røven i Nakskov: Rare mennesker forærer Ib et tandlægebesøg

Ib og Nikolai Andersen viste deres liv frem i TV2s 'På røven i Nakskov'. Og folk synes åbenbart at de var så meget på røven, at der nu er samlet ind til tænder, kørekort og en cykel

- Hvis du vil sætte mig i forbindelse med pensionisten der ikke har penge til kørekort vil jeg gerne forære han pengene. - Jeg vil dog gerne være anonym.

Sådan skrev en læser i går til nationen!, efter at hen havde læst historien om Jens H, der havde spinket og sparet og købt en bil  - men ikke havde penge til at få fornyet sit kørekort.

nationen Pensionist køber bil til 110.000: Har ikke penge til kørekort

Og sidste uge skrev en anden rar læser - Jette F - en mail, om at hun var klar til at hjælpe Allan, der på nationen! fortalte han blev jaget af kommunen.

- Jeg har læst jeres indlæg omkring Allan S fra Vejen, og den skæbne han har og som berører ham meget.

Vil gerne hjælpe med en økonomisk støtte
- Det er jeg ked af at læse om, at ødelægge et menneske der ligger ned er så grusomt og det er sandelig ikke det han har brug for. Lidt hjælp og vejledning i en svær tid var hvad man kunne forvente.

- Men borgerne i dette land bliver ladt i stikken og når der er brug for hjælp er alle som sunket i jorden.

- Jeg vil gerne at I kan formidle en kontakt til Allan S om en økonomisk  støtte til ham og hans familie i en svær tid, skrev Jette.

nationen Allan rystet over overvågningsprotokol: Kommunen spionerer

Kørekort, tandlægebesøg og cykel
Og nu kan Folketidende fortælle, at der er også rare mennesker i Nakskov, der ser TV2. Ihvertfald har borgere samlet 5500 kroner ind, så Nikolai Andersen kan få et kørekort hos MK Trafikskole i Nakskov, der har lagt 4.500 kroner oven i det beløb, så der i alt er 10.000 kroner til et kørekort. , så Nicolai Andersen kan starte med teoritimer til januar.

Ib - Nikolais far - har fået sponsoreret et gratis tandlægebesøg, og endelig kan Folketidende fortælle, at Cykelshoppen har sponsoreret en cykel til familien.

Hvad med dig? Hjælper du folk, der ikke er ligeså heldigt stillet som dig?

34 kommentarer
Vis kommentarer