På vej i retten: Benny synes Q-parks foto-beviser er håbløse

Benny synes at Q-parks vagt skulle anskaffe sig en førerhund og lære at tage nogle bedre billeder. Han kan ikke forstå, at vagten kunne overse det blå handicapskilt

Her - på solskærmen - ses handicapskiltet, skriver Benny.
Her - på solskærmen - ses handicapskiltet, skriver Benny.

- Parkerer du ulovligt på en handicap P-plads koster det 1500 kr. Men hvad er lovligt og ikke lovligt ?

- Et handicap kort skal være synligt og skal kunne aflæses, ellers koster det dyrt.. men hvor er sådan et kort synligt?

Er min sag for tynd?
Sådan indleder Benny H et brev til nationen!, om den retssag han og sønnen, der kører i handicap-bil, nu kan se frem til, fordi en P-vagt fra Q-park ikke kunne se, det blå handicap-skilt.

 

Benny har nu kigget på P-selskabets beviser, der består af billeder taget af bilen forrude, og han har zoomet og layouet, og nu vil han gerne høre, hvad du synes: 'Er min sag her tynd ??', spørger han nemlig i brevet som fortsætter således:

- Q-Park har nu sendt mig i retten pga. min søns bil som har været parkeret i Aarhus. Q-Park mener ikke, at min søn og hans hjælper har parkeret korrekt.

- Hvis man vil køre en sag skal man være sikker, hvis man har beviser skal disse holde,  ellers er ens sag tynd. Men er min sag her tynd ??

Bennys eget foto:

Har lagt en pil på for at hjælpe
- Billede nr.1 er mit eget billede, hvor man kan se igennem forruden og kigger man godt efter, kan man lige ane et stort blåt kort. For at hjælpe lidt har jeg lagt en stor pil på til at hjælp.

- De næste 2 billeder er Q-parks egne, og ja de er f….. ringe.

- Man kan intet se ud over bygningerne og en fin himmel.....men går man lidt tættere på, kan det ses at min søn har parkeret korrekt.

Q-Parks billeder:

Q-park burde lære vagterne at tage bedre billeder
- Jeg mener bare, at hvis man ikke kan se dette store blå kort, så burde man jo nok overveje sit erhverv som P-vagt og anskaffe sig en førerhund!!!

- Men Q- park gør jo det de er bedst til - at køre en yderst usmagelig forretning, hvor de truer sig til penge fra de kunder, som er nødsaget til at være kunder i deres butik!!

- Og ydermere uddanne deres vagter til at tage usandsynlige ringe billeder som beviser, lyder det fra Benny, men hvad tænker du?