Pige måtte ikke være til sidste skoledag: Veninder krævede 600 kr

I dag fejrer 9.klasse elever over hele Danmark sidste skoledag. Men ikke Sara, hvis klassekammetarer sagde, at hun ikke måtte være med, hvis hun ikke betalte de 600 kr, dagen kostede - inklusiv fællesgaver til 27 lærere

- Jeg er bare så vred.

- Det kan da ikke være rigtigt, at man mobber en pige væk fra sidste skoledag - bare fordi hun ikke har de 600 kroner, arrangementet koster?

600 for at være med til sidste skoledag
Sådan skriver Sofie, mor til Alberte, hvis klassekammerat Sara har en trist dag i dag. For 9. klasse-eleverne på skolen havde stablet et program sammen for deres sidste skoledag i dag, der kostede 600 kroner.
200 kroner til morgenmad og pizza - og 400 kr til gaver til lærerne - og de penge kunne Sara ikke ikke skrabe sammen:

- Der udover kommer kostume, karameller og drikkelse til hele dagen, fortsætter Sofie, der har skrevet et indlæg på skolens intra-net - og inviteret Sara til fest i dag:

 

- Det gør at vores piger ikke vil bruge mere tid på klassen så derfor kommer de ikke til festen.

- De tager hjem til os og hygger med Sara, og det passer helt sikkert pigegruppen fint og fred være med det.

- Hos os er alle lige og alle er velkomne. Man behøver hverken være højtuddannet,selvstændig eller rig, skriver Sofie, men hvad tænker du?

Hvad gør man, hvis en elev ikke har råd til at betale 600 kr - plus karameller, kostume og drikkelse - til sin sidste skoledagsfest?

Navnene i denne artikel er ændret, men nationen! har talt med den vrede mor, og de piger, der nu holder deres fest, fordi Sara ikke måtte være med til den rigtige fest på skolen.

1 af 2 Indlæg på skolens forældreintra
2 af 2 
318 kommentarer
Vis kommentarer