Pivfræk valgkamp: Lover flere orgasmer

KristenDemokraterne går til valg på styrkede familier og børns trivsel. De ser fantastiske sociale, økonomiske og ikke mindst intime perspektiver, hvis du bruger blyanten rigtigt

Isabella A Laursen og Mathias M. Brosbøl, KristenDemokrater, minder om at bonus effekten ved at styrke vores familier, er at den mest tilfredsstillende sex findes i trygge og stabile forhold OG at  amerikanske undersøgelser viser, at  der op til dobbelt så stor sandsynlighed for orgasme ved fast partner, som første gangs partner. 
Isabella A Laursen og Mathias M. Brosbøl, KristenDemokrater, minder om at bonus effekten ved at styrke vores familier, er at den mest tilfredsstillende sex findes i trygge og stabile forhold OG at amerikanske undersøgelser viser, at der op til dobbelt så stor sandsynlighed for orgasme ved fast partner, som første gangs partner. 

- Den bedste sex findes i faste forhold.

- Bl.a. derfor vil KristenDemokraterne forebygge skilsmisser med aktiv familiepolitik.

Gratis parterapi
Sådan skriver to unge og friske politikere i et læserbrev til Ekstra Bladet. De to - Isabella A Laursen og Mathias M. Brosbøl - er KristenDemokrater, og de vil - hvis de får indflydelse efter det kommende valg - tilbyde gratis parterapi og kommunikationskurser til par i krise, og dermed hjælp til at finde den bedste vej frem – for dem og deres børn.

Skilsmisser går ud over børnene 
- For hvis mor og far får det bedre og bliver sammen, eller blot skilles i fred, er der store direkte og indirekte socioøkonomiske besparelser, og vigtigst af alt; større trivsel i sigte.

- Sskilsmissebørn har dobbelt så høj risiko for at opleve forskellige problemer vedr. fx skolepræstationer, alkohol- og narkotikaproblemer, men også i forhold til psykiske problemer som manglende livslyst og selvmordstanker.

Kvinder får flere orgasmer med faste partnere
- Samtidig mærker halvdelen af landets skoleledere tydeligt, hvordan skilsmisser giver eleverne koncentrationsbesvær og social mistrivsel.

- En bonus effekt ved at styrke vores familier er at den mest tilfredsstillende sex findes i trygge og stabile forhold.

- Det viser amerikanske undersøgelser, som også fortæller at for kvinder er det op til dobbelt så stor sandsynlighed for orgasme ved fast partner, som første gangs partner. 

En milliard at spare
Partiet ser fantastiske sociale, intime og økonomiske perspektiver i færre skilsmisser, og henviser bl. a. til en økonom fra CBS, der har regnet sig frem til en årlig besparelse på 1 mia. hvis alle skilsmisser undgås. Og så har Norge vist vejen:

- Indsatsen med forebyggelse, rådgivning og mægling ved samlivsproblemer er en succes: 12% færre skilsmisser og 17% færre separationer over 10 år i Norge.

Hvad mener du? Skal der mere fokus på familien - og har de to en pointe, når de fremfører at sex med faste partnere er bedre?

 

0 kommentarer
Vis kommentarer