Annonce:
Annonce:

Pizza Hut tog pis på vred palæstinenser - det fortryder de nu

Lige nu sultestrejker cirka 1500 palæstinsiske fanger i de israelske fængsler over de forhold, de lever under. I mandags blandede Pizza Hut sig så - og i dag siger de undskyld

Pizza Hut beklager nu, at en af deres restauranter i Israel gjorde sig morsomme på bekostning af en sultestrejkende palæstinenser. Arkivfoto: AP
Pizza Hut beklager nu, at en af deres restauranter i Israel gjorde sig morsomme på bekostning af en sultestrejkende palæstinenser. Arkivfoto: AP
Annonce:
Følg nationen!

- Hvis araberne vil boycotte Pizza Hut, så vil jeg begynde at handle hos dem.

- Synd og skam, at de har sagt undskyld. Hvis det var mig, så havde jeg ladet det foto ligge.

Sådan skriver Warren M på Arutz Sheva - Israel National News Facebookside i en de kommentarer, der er skrevet om et nu slettet opslag på en israelsk Pizza Huts Facebook-side, der i den grad har sat sindene i Israel og omegn i kog.

Spis Pizza, hvis du vil bryde din sultestrejke
Mandag lagde Pizza Hut'en nemlig et foto af palæstinensiske Marwan Barghouti, der er en af cirka 1500 palæstinensiske fanger i Israels fængsler, der sultestrejker lige nu for bedre forhold:

Annonce:

- Barghouti: hvis du skal bryde din sultestrejke, så må pizza da være det bedste?, stod der i opslaget, der var en hentydning til en videooptagelse, der angiveligt viser Barghouti indtage føde, mens han sultestrejker.

Men ser man i kommentarerne til den undskyldning, der blev lagt på Pizza Huts lokale Facebook-side i går, så er der mange, der stadig er vrede:

En Facebookundskyldning er ikke nok
'Pizza Hut International undskylder for de fornærmelser opslaget var skyld i. Det var utilstedeligt og viser på ingen måde, de værdier vores brand står for, står der, men Hani A - som har fået 560 likes - synes ikke det er nok:

- Hundredevis af fanger er ved at dø eller få deres indre organer ødelagt af sultestrejken, og Israel og resten af verden kigger bare på og lader det ske.

- Og så kommer I med sådan et umenneskeligt og meget forargeligt træk.

- Hovedkontoret bliver nødt til handle seriøst - en skriftlig undskyldning på Facebook er ikke nok, skriver Hana.

Men hvad mener du?
Må man gøre grin med sultestrejkende? Og har du et bud på, hvad Pizza Hut kan gøre, for at gøre de vrede mennesker glade igen?

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Inflation er den største ødelægger af almindelige menneskers økonomi
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: