Politichef får nok: Bruger al sin tid på kriminelle indvandrere

Peter Springare, politimand i den svenske by Ørebro, er skideligeglad med at han er politisk ukorrekt, når han skriver, at han er bekymret over den kriminalitet der bliver begået af indvandrere.

Alle ved velfærdssamfundet er ved at bryde sammen, men ingen tør sige det, skriver den svenske politichef Peter Springare. Arkivfoto. OBS. Polisen på billedet er IKKE Peter Springera
Alle ved velfærdssamfundet er ved at bryde sammen, men ingen tør sige det, skriver den svenske politichef Peter Springare. Arkivfoto. OBS. Polisen på billedet er IKKE Peter Springera
Følg nationen!

- Nu kører vi: Her er listen over de sager, jeg har brugt min tid på, mandag-fredag, i denne uge.

- Voldtægt, voldtægt, grov voldtægt, overfaldsvoldtægt, afpresning, afpresning, overgreb i retssag, trusler af diverse kaliber, vold mod politiet, trusler mod politiet, narkotikakriminalitet, grov narkotikakriminalitet, mordforsøg, voldtægt (igen), afpresning (igen - og mishandling.

11 mord og 80 mordforsøg: Politiet kan ikke klare det

23000 likes: Skider på at være politisk korrekt
Sådan skriver Peter Springare, efterforskningscehef hos politiet i den svenske by Ørebro, i et nu meget populært indlæg på Facebook, der fortæller om sin dagligdag. Peter - som snart skal på pension - skriver, at han udmærket ved, at han er politisk ukorrekt, men at han bliver nødt til at bringe en sandhed til torvs. En sandhed, der ifølge ham har betydet at Sverige svigter de ældre og børnene. Hans indlæg - som pt. er delt mere end 13000 gange og liket endnu mere - fortsætter nemlig således:

Derfor brænder vi biler af: Ung indvandrer klager over fodboldbane

Ét svensk navn på listen
- De mistænkte gerningsmænd: Ali Mohamad, Mahmod , Mohammed, Mohammed Ali, igen , igen, igen Christoffer... Kan det være sandt?

- Ja, et svensk navn sneg sig ind i udkanten af en narkosag, Mohammed, Mahmod Ali, igen och igen.

- Lande som repræsenterer ugens forbrydelser: Irak , Irak, Tyrkiet , Syrien, Afghanistan, Somalia, Somalia, Syrien igen, Somalia, ukendt land, ukendt land, Sverige.

Disse forbrydelser tager al vores tid
- Og halvdelen af de mistænkte kan vi ikke være sikre på, eftersom de ikke har gyldige papirer. Hvilket som hovedregel betyder, at de lyver om både nationalitet og identitet.

- Vi taler kun om Ørebro Kommune, og disse forbrydelser lægger altså beslag på 100 procent af vores opklaringskapaticitet.

- Sådan ser det ud, og sådan har det set ud i 10-15 år, slutter Peter Springare, der lover en ny liste på fredag.

Indlægget har fået debatten til at rase i Sverige, for kan en politimand tillade sig at skrive at han er skideligeglad med at være politisk korrekt? Og tror du, at Peter Springera skriver et nyt indlæg på fredag?

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.