Politik min bare røv: 81 procent støtter Støjberg

Partikolleger står i kø for at kritisere Inger Støjberg, der beder indvandrere om at opføre sig ordentligt. Men læserne er vilde med hende

- Fru Inger Støjberg stod op for Danskerne....

- Fy Inger det må du ikke så nu falder dine egne dig i ryggen....

- Politik min bare røv...

Sådan skriver Morten C på Ekstra Bladets Facebookside i den mest populære kommentar, der er skrevet til det seneste angreb på Inger Støjbergs beretning om en biograftur, der blev ødelagt af en gruppe unge indvandrere, der kastede med bolsjer og popcorn. Et angreb fra partivennen Jens Rohde.

Hvis Inger Støjbergs udmeldinger er i overensstemmelse med Venstres, kan man lige så godt melde sig ind i DF, lyder meldingen fra en utilfreds Jens Rohde (Foto: Anders Brohus) Dansk politik Rohde i vildt angreb på Støjberg: Hun forpester kommunikationen

Jeg er ikke Venstrekvinde, men godt gået Inger
Rohde stiller sig dermed op i rækken af V-folk, der kritiserer Støjberg. Kåre Traberg Smidt, Martin Geertsen, Birthe Rønn-Hornbech, Jacob Ellemann-Jensen synes ligesom Rohde, at Ingers udfald var uheldigt. Men læsere på både TV2, BT og Ekstra Bladet er vilde med Inger.

  Venstre-kandidaten Kåre Traberg Smidt langer hårdt ud efter Inger Støjberg, som har kritiseret en gruppe unge drenge af anden etnisk herkomst. (Arkivfoto: POLFOTO) Dansk politik V-kandidat: Støjberg hører hjemme i DF

- Hvorfor må Inger Støjberg dog ikke ytre sig og sige, hvad hun har oplevet?

- Jeg er ikke Venstrekvinde, men jeg synes altså, at man har fået utrolig berøringsangst overfor kritik af dem med anden etnisk herkomst.0

- Inger Støjberg, det er da bare så godt gået. Bliv endelig ved med at ytre dig, skrive Inger R i den næstmest likede kommentar på Ekstra Bladets Facebook, og på TV2nyhedernes Facebook skriver Thomas C J:

Ufatteligt at hetze
- Det er ufatteligt at der skal hetzes så meget mod hende fordi hun fortæller om en personlig oplevelse.

I de læserafstemninger, der har været om Støjbergs indlæg, er der også massiv støtte til 'Opfør jer ordentligt'. ,

81-85 procent støtter Støjberg
BT spørger 'Er det OK, at Inger Støjberg understreger, at det er indvandrer-drenge, der chikanerede hende i biografen?' og 85% af de 36971 stemmer, lander på ja.

BT spørger også 'Hvilken betydning får sagen for politikeren Inger Støjberg?' og her svarer 50 procent at sagen styrker hende, mens 9 procent mener at sagen svækker hende.

På ekstrabladet.dk har mere end 50.000 læsere deltaget i debatten, og 81 procent mener at Støjberg er modig, når hun skriver om sin oplevelse.

Hvorfor tror du at der er så stor forskel på læserne og politikerne?

0 kommentarer
Vis kommentarer