Annonce:
Annonce:

Pool-ejer om vandingsforbud: Ingen skal diktere hvad jeg skal/ikke skal

Der er kamp om vandet og flere vandværker har udstedt vandingsforbud. Og det er irriterende når man nu lige har fået en swimmigpool, og endda betaler for vandet.

Annonce:
Følg nationen!

- Sørgeligt man ikke kan tænke ud over egen næsetip.

- Hvad med dine børnebørn, skal de ikke have muligheden for rent drikkevand i fremtiden ???

Ungerne elsker ny pool - og jeg betaler selv for vandet
Sådan skriver Heidi H i en de forargede svar DR Nyheders Facebook-ven Lisa M har fået på sin kommentar til de vandingsforbud, der lige nu bliver udstedt rundt omkring i Danmark.

- Vi er nu glade for vores nye pool i haven. 12000 ltr. 
- Ungerne elsker det, og jeg betaler selv... 
- Ingen skal diktere hvad jeg skal/ikke skal, skrev Liza nemlig en gang i formiddag, og skal man dømme ud fra de 33 vrede smileys, hun foreløbig har fået, så skulle hun nok hellere have holdt sin mening for sig selv:

Brandvæsen får mange opkald: Nej, vi rykker ikke ud for at fylde din pool

Annonce:

Det er drikkevand, det er ikke til spas
- Det er drikkevand, det er ikke til sjov og spas, siger formanden for vandværket i Langebæk Stationsby ved Vordingborg således til dr.dk, der også har talt med Vandværkernes organisation, DANVA, der opfordrer folk til at tænke sig om, inden de fyrer op for havevandingen eller fylder tusindvis af liter vand i badebassinet.

Især små vandværker har problemer
- Det er meget spredt i forhold til, hvem der har problemer. Men det er især de små vandværker, som kæmper, siger Claus Vangsgaard fra VANVA til dr.dk, men Liza er ikke den eneste, der peger på, at man altså har nogle rettigheder, når man betaler for vandet i Danmark:

- Jeg troede, at når jeg nu selv betaler vandregningen, så kunne jeg måske få lov til selv at bestemme hvad jeg vil bruge det vand til , skriver Jeppe, der også har fået vrede smileys, men hvad tænker du?

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Vi kan li' 'røvhuller' på skærmen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: