Præst fortsætter: Troede sjælen lever videre i andres kroppe

Stor jubel på Facebook over præst, der i TV2-program bekræftede, at hun troede på reinkarnation, nu får lov til at prædike videre

- Hvor er jeg glad for det. Hun er den bedste.

- Anette hører hjemme i Vig kirke og Vig Sogn som den afholdte præst og fantastiske personlighed hun er.

- Kæmpeknus til dig Annette

Sådan skriver Eva K. på TV2 Østs Facebookside i en af de 29 glade kommentarer nyheden om, at sognepræst Annette Berg ikke længere er fritaget fra tjeneste og får lov at fortsætte som præst.

Se også: Biskop tager sag op om præsts tro på reinkarnation

Vi bliver til jord - sjælen lever videre
Annette Berg fik besked om at holde sig værk fra sin arbejdsplads Vig Kirke i nordvestsjælland, fordi hun i TV2 Øst-programmet Præstens Lektie havde svaret 'ja' til at præster kan tro på reinkarnation, og 'ja' til at sjælen kan leve videre i en ny krop.

- Jeg tror bare på, at vi afklæder os kroppen, når vi dør. Den bliver til kompost. Vi bliver til jord igen, men sjælen lever videre.
Annette Berg d. 31.10 i Præstens Lektie.

Godt hun tør sige sin mening
På Facebook har nyheden om Annette Bergs 'reinkarnation' i kirken foreløbigh glædet 512 mennesker. En af den er Gitte F., der ligesom Eva K glæder sig til se og høre Annettes prædikener:

- Vil så mene, at der må være sat punktum for det mundhuggeri og glædes over Annette Berg trækker folk til kirken.

- Det er ikke et sted der flokkes om og kirkerne står mere eller mindre tomme rigtig mange steder - faktisk alt for mange, skriver Gitte, og Ida J mener at beslutningen om lade Annette komme tilbage, viser at folkekirken er inde i en rigtig udvikling:

- Hvad er der galt i at tro på reinkarnation?

- Kirken er nødt til at se udvikling og viden i øjnene, også i fald de skal bevare troværdigheden for menigheden.

- Godt vi har Annette Berg som tør sige sin mening, skriver Ida J videre på TV2 Østs Facebook, men præsten vil i dag kun sige, at hun glæder sig over at være tilbage på arbejde, og henviser så til den pressemeddelelse hun og biskoppen har sendt ud idag.

 

 

Hvad mener du? Tror du på at din sjæl lever videre i en anden krop, når du (altså din krop) dør?  Og tror du at din sjæl har tilhørt en anden krop i et tidligere liv?

 

 

 

 

1 af 5 
2 af 5 
3 af 5 
4 af 5 
5 af 5 
80 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere