Råd til sex-lystne asylansøgere: Vis ikke for mange muskler

Hvis du vil finde kærligheden i Danmark, skal du ikke snakke for meget om religion og lade være med at vise muskler, lyder en score-guide mandlige asylansøgere i Røde Kors-udgivelsen New Times

- Røde Kors mener åbenbart som udgangspunkt, at danske kvinder er dumme.

- For ifølge avisen New Times, så ved kvinderne ingenting eller meget lidt om religion, hvorfor det anbefales de muslimske mænd at afstå fra at diskutere religion, hvis de er meget religiøse og gerne vil have fat i en dansk pige!

 

Glem religionen og dæk dine muskler
Sådan skriver Dansk Folkepartis Kenneth Kristensen Berth, MF, EU-ordfører og kommunalbestyrelsesmedlem i Vallensbæk, i et læserbrev til nationen! om det tema-nummer fra asylansøgernes eget blad, New Times, netop har sendt på gaden.

Kenneth har givet sit brev overskriften  'Hvordan kommer man i kanen med danske piger, når man er asylsøger?', og han synes, at de råd asylansøgerene får om danske kvinder er nedladende. Hans brev fortsætter derfor således:

- I Røde Kors-avisen kan man også læse, at de muslimske mænd gerne skal finde deres mere feminine side frem, hvis de vil score danske piger for ifølge avisen er danske piger bange for for mange muskler.

 

Synes hellere det skulle handle om respekt
- Ét er at Røde Kors begiver sig ud i at lave sex-guider for mænd – budskabet burde snarere i lyset af, hvad der er hændt i bl.a. Køln og flere svenske byer, være, at de unge mænd skal holde snitterne for sig selv og i øvrigt lære at respektere kvinder.

- Noget andet er, at Røde Kors så samtidig formår at fremstille danske kvinder som uvidende gæs, der ikke ved noget om religion og derfor skal beskyttes mod at få at vide, hvad den potentielle kurmager egentlig mener om islam.

- Røde Kors burde indskrænke sig til at fortælle de unge mænd, der kommer fra Syrien og andre muslimske lande, at de skal lære at respektere kvinder og ikke som i dette tilfælde udsende et signal om, at danske kvinder er villige sex-partnere for asylsøgerne, skriver Kenneth, der har skrevet om artiklen på sin Facebook og fået 82 reaktioner.

Hvad mener du? Er det en god ide at fortælle asylansøgere, at de ikke skal snakke om religion, lade være med at vise for mange muskler, hvis de vil score en dansk kvinde?

Politiet i Thisted har tidligere på året holdt møde for cirka 200 mandlige asylsøgere i byens teltlejr, og her fik asylansøgerene bl.a. fortalt:

- at kvinder og mænd er ligeværdige i Danmark, og at man skal behandle kvinder med respekt og ikke antaste kvinderne, når man ser dem.

- at man ikke tager billeder af danske kvinder uden deres tilladelse, og at man skal opføre sig ordentligt på diskoteker og lade være med at drikke sig sanseløst beruset, så man mister sin sunde fornuft og dømmekraft.

Kvindelige asylansøgere: Svært at komme tæt på danske mænd
Robin, der er redaktør på New Times siger til nationen!, at ideen om scoreguiden opstod på et redaktionsmøde om kærlighed i Danmark:

- Vi snakkede på redaktionen, og nogle af de kvindelige asylansøgere fortalte så, at det var svært at komme i kontakt med danske mænd.

- Og det udviklede sig til et interview med sexolog Joan Ørting og det er så hendes råd, vi har bragt videre, siger Robin, der understreger, at det altså er Joans råd, og at New Times er en uafhængig redaktion, der får støtte fra Røde Kors.

- Så det er ikke Røde Kors' holdninger, siger Robin.

 

1 af 4 
2 af 4 
3 af 4 
4 af 4 
135 kommentarer
Vis kommentarer