Rar direktør ringede: Brændte Barbara får sine penge tilbage

Barbaras hus brændte og det var slemt - men ligeså slemt var det, at elselskabet blev ved med at kræve penge af hende. Nu har direktøren ringet

- Hejsa igen.

- Nu har direktøren for Sydnergi ringet og han tilbød mig, at mit lån (det jeg har fordi jeg har købt husholdningsmaskiner hos dem) står i bero, indtil jeg flytter i huset igen.

Jeg får lidt penge tilbage
- Så kommer det til at køre, som det har gjort før branden, plus jeg får lidt penge tilbage fra de regninger, de har trukket.

Sådan skriver Barbara, der forleden fortalte om de problemer hun havde med sit el-selskab, der blev ved med opkræve penge, selv om hun ikke brugte noget elektricitet overhovedet. Hendes hus  - og de ting, der bruger el - var brændt:

nationen Dummebøde på 8000: Fik ikke afmeldt el-måler i brændt hus

Alt i alt en fin løsning
- Nu skal jeg kun betale abonnement for måleren (selvom den ikke er der mere).

- Det skal de gøre, så de kan holde lånet i bero.

- Han vil undersøge omkring den måler som de har trukket 980kr for hvordan det skal foregå.

Sydenergi skulle bare hives lidt i ørerne
- Alt i alt er det en fin løsning for mig, skriver Barbara, der gerne vil takke de nationen!-medlemmer, der støttede hende, da hun klagede sin nød. Hun vil også  gerne sige tak til Sydenergi:

- Jeg er en glad pige igen nu.

- Jeg vil fortælle det til alle dem jeg kender hvor god en behandling jeg har fået af nationen! og til sidst også af Sydenergi.

- De er til at snakke med når de bliver hivet lidt i ørerne. Sker der noget en anden gang, så ved jeg at nationen! tager mig alvorlig, skriver Barbara.

nationen Dummebøde på 8000: Fik ikke afmeldt el-måler i brændt hus

 

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 
15 kommentarer
Vis kommentarer