Annonce:
Annonce:

Raser mod TV3: Lav det om

I aften foregår landskampen på TV3, og den kanal kan cirka 20 procent af tv-ejerne i Danmark ikke se. Dennis U. har fundet en løsning, men Bjarne S. er sur, for han har 3+, som ellers er den normale betalings-sportskanal

Hvis man ikke har TV3, der viser landskamp i aften, sendes den også på svensk TV4. Foto: Dennis U.
Hvis man ikke har TV3, der viser landskamp i aften, sendes den også på svensk TV4. Foto: Dennis U.
Annonce:
Følg nationen!

- Jeg er ikke kunde hos TV3, men har en pakke hos YouTv med ti kanaler for 299 kr.

- Kanalerne er valgt ud fra hovedinteresse for nyheder og sport. Og med i min pakke er 3+, fordi de normalt sender vigtige kampe på den kanal.

- Men jeg har ikke TV3.

- Det må de lave om og vise den på begge kanaler.

De burde have advaret os
Sådan skriver Bjarne S. til nationen! om den vigtige landskamp, Danmark spiller i aften mod Belgien – en landskamp, der til en del menneskers overraskelse bliver vist på TV3.

Mange er endda vrede over, at det ikke er DR, der viser kampen, men Bjarne er vred over, at det ikke er 3+. For det er den kanal, TV3-familien normalt bruger til sport. Hans brev – som TV3/Nordic Entertainment Group har fået mulighed for at kommentere – fortsætter nemlig således:

Annonce:

TV3-boss: Nej og nej
- De burde også have varslet en så usædvanlig programændring (mindes ikke de har vist fodbold på TV3 nogensinde før) på en vigtig sportsbegivenhed i så god tid, at man kunne nå at ændre kanal hos YouTv.

- Derfor synes jeg, det er rimeligt, de viser kampen på begge kanaler, skriver Bjarne, og nationen! har spurgt TV3, om de har fået henvendelser om kanal-problemet fra andre - og om de kan hjælpe, og sende kampen på både TV3 og 3+. Og de spørgsmål svarer TV3's Kim Mikkelsen meget kort og klart på:

- Nej og nej.

- Vi viser kampen på Viaplay, og for at gøre den bredest muligt tilgængelig også på TV3, som er vores mest udbredte tv-kanal, skriver Kim Mikkelsen.

Dennis' nabo havde et godt råd
En anden læser, Dennis U., der heller ikke har TV3, ringede ind til formiddag og var også rasende over udsigten til en landskamp-aften uden landskamp.
Han fik dog en snak med naboen, der havde hørt, at svensk TV4 viser kampen.

Annonce:

Kampen og gæsten
Hvis du er én af dem, der mangler et sted at se landskamp, er du velkommen til at sende en mail med foto af dig selv, og en kort tekst om dit problem - og hvilket område, du bor i. Så bringer nationen! dit foto - med en opfordring til folk i nærheden til at invitere dig.
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: