Restaurantkæde knaldet for genbrugs-buffet: Nægter at betale bøde

De beder os om at kassere over 250 tons frisk mad om året. Det kan vi som ansvarlig kæde ikke leve med i forhold til vores image og rent økonomisk, siger Bone's boss om en bøde på 15.000 kr fra Fødevarestyrelsen. Hvad siger du?

- Hvis jeg går på restaurant og betaler den sædvanlige restaurationspris, så forventer jeg, at salaten er frisk og ikke fra i går!!

- Det med friskheden gælder iøvrigt hele menuen!

25 restauranter skal smide 30 kilo ud pr dag
Sådan skriver Ulla K i en af de 15 kommentarer, der er skrevet på jv.dk om restaurantkæden Bone's Kolding-afdeling, der i slutningen af april har haft besøg af en kontrollant fra fødevarestyrelsen, der ikke brød sig om kædens buffetgenbrug:

 

Bone's direktør siger til avisen, at han ikke vil betale bøden på de 15.000 kr, og at begrunder det med hensyn til kædens økonomi og klimaet.

-  Ser vi på hele kæden, så skal 25 restauranter hver smide 30-35 kilo ud om dagen.

- De beder os om at kassere over 250 tons frisk mad om året. Det kan vi som ansvarlig kæde ikke leve med i forhold til vores image og rent økonomisk.

Det er håbløst
- Det her er helt håbløst, siger Jan Vinther Laursen til avisen, og i jv.dks kommentarspor, er der enkelte, der giver ham ret:

- Sådan Bones...kæmp for madspild!

- Herhjemme kan vi også spise salat to dage i træk, det skal bare skylles inden brug.

Det i supermarkedet er nok også gammelt
- Madspild og ressource spild er vores alles ansvar fedt at se en restaurant tage ansvar, skriver Mette E, og Tove A har dette spørgsmål til dem, der kræver frisk salat:

- Hvor gammelt tror i salat og grøntsager, som i køber i supermarkedet er.

- Og hvor mange kunder, tror I der har haft fat i det, skriver Tove, men hvad tænker du?

 

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 
428 kommentarer
Vis kommentarer