Rige Julia elsker haters: I spiser pizza, jeg er lækker

Julia fra London har de seneste fem år brug næsten to millioner kroner på at se skøn ud. Og ti millioner på tøj og tasker. Nu har hun 9618 følgere på instagram

- Jeg elsker alle mine haters, og vil hellere dø, end at folk ikke taler om mig.

- Dem der kritiserer mig, er jo et bevis på, at jeg er et ekstraordinært menneske.

Nogen bruger penge på pizza - andre på at se godt ud
Sådan siger 23-årige Julia Stakhiva til avisen Daily Mail, der skriver om de rige unge mennesker, der lever deres liv på instagram.

 

Og Julia kan - med sin ukrainske millionærfar i baghånden - sagtens 'leve det liv vi andre drømmer', som hun siger det på sin instagram-profil, og hun vil hellere bruge penge på plastikkirurgi end mad:

- Du spiser pizza, jeg ser smuk ud.

- Alle kan blive rige, men det er ikke alle, der kan se godt ud, siger hun og afslører at hendes far har betalt næsten to millioner for skønhedskirurgi. Og at der nu venter en brystoperartion til september.

I denne video fortæller Julia lidt mere om sig selv. Videoen er lavet af News Dog Media, der også har givet nationen! lov til at bruge billeder fra Julias Instagram-profil.

Du er ikke skøn - hverken indeni eller udenpå
Og hvis Julia virkelig mener, at hun elsker folk der hader hende, så skal hun bare læse kommentarfeltet til artiklen på DailyMail.

- Hun er ingen skønhed - hverken indeni eller udenpå, skriver Moe i den mest populære kommentar (1559 op og 21 ned), og sin.sin, er enig:

- Lige meget hvor mange penge du har .... skønhed kan ikke købes.

Men hvad mener du? kan man elske folk, der kritiserer ens udseende og livstil?

43 kommentarer
Vis kommentarer