Ros til Danmark: Det er vildt

Frankrigs ret så indvandringskritiske parti, Rassemblement National, der har Marine Le Pen i spidsen, synes den danske regerings indvandringspolitik er tip top.

Marine Le Pens svoger og toprådgiver siger, at den danske regering er en stor inspirationskilde. I Danmark gør vi nemlig meget af det, Le Pen mener, der skal gøres på indvandrerområdet i Frankrig. Foto: Jens Dresling/Mads Claus Rasmussen
Marine Le Pens svoger og toprådgiver siger, at den danske regering er en stor inspirationskilde. I Danmark gør vi nemlig meget af det, Le Pen mener, der skal gøres på indvandrerområdet i Frankrig. Foto: Jens Dresling/Mads Claus Rasmussen
Følg nationen!

- Danmark er et specielt land, fordi jeres socialdemokrater har overtaget den restriktive indvandrerdagsorden, som vi altid har troet på i mit parti.

- Derfor følger vi meget tæt, hvad der foregår i dansk politik.

Topstrateg for Le Pen
Sådan siger den franske politiske toprådgiver Philippe Olivier til Altinget.dk om forskellen på dansk og fransk politik. Og om at nogle af de ting, hans ret så højreorienterede parti vil indføre, allerede er indførtr i Danmark.

Og Tove T, der har fulgt dansk- og europæisk asyl- og invandringspolitik i mange år, har efter at have læst Altinget, taget kontakt til nationen!. Hun synes nemlig at alle danskere skal vide, at et af de mest indvandringskritiske partier i Europa, Rassemblement National (RN), der tidligere hed Front National, synes Danmark og Mette Frederiksens måde at være socialdemokrat på er et eksempel til efterfølgelse:

Danskerne ved ikke hvor stramme 'vi' er
- Det her er vildt - vildt bekymrende.

- Jeg tror slet ikke at danskerne ved, hvor stram en politik vi faktisk fører.

- Og når vi får ros på den her måde fra en Marine Le Pens absolutte topfolk, så skal vi altså lytte efter - og ændrer vores politik, lyder det fra Tove.

Philippe Olivier er ifølge Altinget en af strategerne i Marine Le Pens præsident valgkamp, men hvad tænker du?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

De står tilbage og ligner idioter