Russiske piger får kritik: Spreder ben for andre landes fodboldfans

Før VM advarede den russiske familieminister russiske kvinder mod at have sex med tilrejsende fodboldfans. Men det har tilsyneladende ikke hjulpet.

Foto: Ritzau Scanpix/Kirill Kudryavtsev
Foto: Ritzau Scanpix/Kirill Kudryavtsev

- Mange russiske piger kender ikke ordet skam.

- Det begreb - sammen med moral og værdighed - er krydset helt ud af deres bevidsthed.

En generation af ludere
Sådan skriver Platon Bessedin i et meget populært læserbrev om kvinders opførsel under VM. Brevet - som er bragt i den russiske avis Moskowski Komsomolez  - har også vakt opsigt uden for landets grænser, er nemlig meget direkte formuleret:

- Vi har opdraget en generation af ludere, parate til at sprede ben, når de hører lyden af dollarsedler og fremmed tale.

- Denne opførsel er en konsekvens af at russiske mænd bliver beskrevet som både svage og uansvarlige.

- Og at mange vokser op uden fædre, skriver Platon i brevet, der foreløbig har fået omtale i bl.a. Argentina, Tyskland og Østrig.

Tamara Pletnyova (v) opfordrer sine landsmænd til at holde nallerne fra de fodboldfans der i øjeblikket er i landet for at se VM. Foto: Marat Abulkhatin/Russian State Duma Photo Service/TASS Samfund - 15. jun. 2018 - kl. 09:29 Nul sex med udenlandske fodboldfans: - Vi skal kun føde vores egne

Kvinder tænker på fremtiden
- Sådan har de russiske kvinder altid været - på jagt efter en tysker eller en østriger.

- Kvinder er også mere realistiske end mænd, og tænker på deres egen forsørgelse i fremtiden, skriver Causa f.ex. på krone.at, od da nationen! for tre uger siden diskuterede opfordringen fra den russiske familieminister til at undgå sex med fodbold-fans, skrev således:

- For mange russiske kvinder, specielt enlige mødre, er en mand fra USA, Canada eller EU deres mulighed for en god fremtid.

- Mange russiske kvinder vil give deres højre arm, for at deres barn kan vokse op i EU - langt fra Rusland og Putin, skrev Thomas, men hvad ved du?

281 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere