Annonce:
Annonce:

S vil ikke betale regning for valgplakater: De er trykt i Tyskland

Socialdemokratiet i Esbjerg og trykkeriet i Varde, der videresendte en ordre på valgplakater til et trykkeri i Tyskland er havnet i en bitter strid. Partiet vil ikke betale regning på 25.000 kr

Socialdemokraterne i Esbjerg har smidt 1.200 valgplakater i containeren, efter det er kommet frem, at de er produceret i Tyskland. Og nu er der strid om regningen: Foto: Lars Krabbe/ritzau
Socialdemokraterne i Esbjerg har smidt 1.200 valgplakater i containeren, efter det er kommet frem, at de er produceret i Tyskland. Og nu er der strid om regningen: Foto: Lars Krabbe/ritzau
Annonce:
Følg nationen!

- Det er simpelthen ikke iorden og jeg både håber og forventer, at det koster ikke bare Bent Skov (Socialdemokratiets kampagneleder red.), men også socialdemokratiet rigtig mange stemmer i det forestående kommunalvalg!

Sådan skriver Johnny L i en kommentar på JV.dk om det der nu ligner et valgmareridt for Socialdemokratiet.

Socialdemokratiet i valgplakat-bommert: 'Vi anede ingenting'

De skulle have skrevet at de ikke ville købe tysk
For først viste det sig, at deres valgplakater var forsinkede. Så viste det sig, at de var blevet trykt i Tyskland, uden at man kunne få garanti for, at de var produceret efter ordnede løn- og arbejdsforhold. Og nu vil partiet så ikke betale for de tyske plakater. Selv om de er leveret.

Plakat-skandale ruller: S nægter betaling af tyske valgplakater

Annonce:

- Medmindre socialdemokraterne i Esbjerg udtrykkeligt har skrevet i deres ordre, at den ikke må fuldføres i Tyskland, så hænger de ubetinget på regningen, skriver Stig L i sin kommentar på jv.dk, og direktør Sean Jäpelt Holm fra Macrodot A/S - det danske trykkeri, der sendte ordren videre til Tyskland - er sjovt nok enig:

Hvem vil købe nogle sure skæggede mænd?
- Bent Skov (Socialdemokratiet i Esbjergs kampagneleder) skulle have annulleret ordren, da han fik besked om, at den var forsinket og ikke først, da han har fået dem leveret.

- Det er jo ikke en sofa, vi snakker om her, som vi kan sælge til anden side. Jeg tvivler på, jeg kan sælge valgplakater med sure, skæggede mænd fra Socialdemokratiet til andre, siger direktøren til JydskeVestkysten, men hvad siger du?

Plakaterne var forsinkede, og da de endelig bliver leveret, går det op for S at de er tryk i Tyskland.

- Efter hvad jeg kan læse er det ikke blevet oplyst, at firmaet videresender ordren til et tysk firma.

Hvis bestiller bøf vil jeg ikke have en schnitzel
- Hvis jeg bestilte en ydelse fra et sted og fik leveret et andet sted fra, ville jeg have mine betænkeligheder.

Annonce:

- Hvis jeg bestilte en dansk bøf forventer jeg ikke og få en schnitzel, skriver Lorenz, der godt kan forstå Socialdemokratiet, mens Jesper S synes det er ret så håbløst:

- ...så er der ved at være materiate til, at I trykker en pixibog, om hvordan man skyder sig selv i begge fødder op til et valg.
- Tak for ugens underholdning!

Forstår du godt, at S nægter at betale? Og tror du, der er nogen, der vil købe 1200 valgplakater?

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: