Så har Støjberg skrevet under: Udvist pige får dansk statsborgerskab

Hun blev udvist, fordi hun havde den forkerte kultur, og hun skulle aflevere to DNA-prøver. Men nu er der glæde i Tønder

- Nu lykkedes det endeligt at få dansk statsborgerskab til Anneca.

- Det har været en lang sej kamp, så selvfølgelig er vi stolte.

Arne er arrig: Flygtninge må gå i skole, min datter på 15 må ikke

Fik hjælp af 34.656 læsere: Nu må Arnes datter komme ind i skolen

Sådan skriver Arne P - du kender ham muligvis som Annecas far, der har skrevet desperate brev til nationen! siden november sidste år - i en for en gangs skyld glad mail til nationen!

Nu kan jeg bruge min tid fornuftigt
Han og datteren Anneca fik nemlig i mandags det endegyldige bevis på, at Annecas kamp for at blive anerkendt som datter af en dansker og dermed berettiget til dansk statsborgerskab, er slut.

 

- Der har været modgang og mange seje kampe, og nu ser jeg frem til at kunne bruge min tid mere fornuftigt.

- F.ex. kunne jeg - nu hvor jeg er træning - hjælpe alle andre, der har det samme problem med at få anerkendt barn eller ægtefælle, skriver Arne, og Anneca siger - i en lille videooptagelse - tak til alle, er har støttet hende.

Systemet hjalp overhovedet ikke
Annecas mor bor på Filipinerne og er syg og kan ikke tage sig af Anneca, og forældrene valgte derfor sidste sommer, at den dengang 16-årig pige, ville havde det bedst hos sin far.

Men systemet har gjort alt for at forhindre Arne og Anneca i et liv sammen.
Først måtte hun ikke gå i dansk skole. Så fik hun at vide, at hun havde for lidt dansk kultur og blev udvist, og undervejs rejste Udlændingestyrelsen også tvivl om, Anneca overhovedet var Arnes datter.

Men nu er kampen slut.

Danmarks 'drillegave' til Arnes datter: Bliver statsborger OG udvist