Så hellere miste arbejdet: Vil ikke flytte 332 kilometer

Det er ikke lige sådan at flytte hele sit liv fra København, og derfor har mange valgt at søge et andet job, siger HR-chef i Landbrug- og Fiskeristyrelsen, Dorthe Appel, om at kun 36 medarbejdere vil med til Sønderjylland. Men hvad siger du?

300 fik tilbuddet - 264 sagde nej tak til at flytte med arbejdspladsen fra København til Sydjylland. Screenshot: Google Maps
300 fik tilbuddet - 264 sagde nej tak til at flytte med arbejdspladsen fra København til Sydjylland. Screenshot: Google Maps
Følg nationen!

- Fint nok!

- Det er arbejdspladser vi har brug for, ikke københavnere!

Måske meget godt at ryste posen
Sådan skriver Poul A. på jv.dk i en af de kommentarer, status på udflytningen af Landbrugs- og Fiskeristyrelsen (tidligere Naturerhvervstyrelsen) har fået. 300 statslige arbejdspladser skulle fra København til Augustenborg og Tønder, og kun 36 ud af 300 medarbejdere, har valgt at flytte med. Og Poul er ikke den eneste, der glæder sig over, at Jyllands-leden var så stor:

- Måske endda en fordel med nye øjne og nok også holdninger, skriver bent K på jv.dk, og Søren H kan også få øje på det positive:

- Det må de jo selv om. Stillingerne besættes jo alligevel.

298 km: Jobcenter vil sende ledige fra Sjælland til Jylland i bus

Bundlinjen er at det godt for Syddanmark
- Så bundlinien er vel at det er fornuftigt set med Syddanmarks øjne, skriver Søren H, og avisen kan oplyse, at da styrelsen - da udflytningerne begyndte sidste år - slog 30 ledige stillinger op i Augustenborg, så var der 400 ansøgere.

Doven dansker: Da han hørte mødetid på nyt job (kl. 01.30) sagde han nej

Men hvad siger du? Er det godt eller skidt, at lysten til at flytte med sit arbejde er så lille?

Statsminister Lars Løkke tilhører også gruppen, der glæder sig, og forleden skrev han på sin Facebook, at han vil flytte endnu flere:

- Staten er til for alle danskere, og derfor er det sund fornuft, at de statslige arbejdspladser ligger der, hvor danskerne bor og arbejder, og det gør de altså ikke kun i København...

- Vi vil flytte endnu flere arbejdspladser ud end de 3.900, og det vil regeringen fremlægge en samlet plan for på et senere tidspunkt.

 

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Vi indfører et nyt univers

SCORER

JACKPOT