Sådan forklarer man en jyde hvad en burger-restaurant er

Fødevarewatch kan i dag fortælle, at burgerkrigen nu breder sig til hele landet. Og det kan læserne på Jyskevestkysten godt lide

Burgerstederne adskiller sig fra fastfood-kæderne ved at have tjenere ansat og ved i højere grad at fokusere på burgerens kvalitet, lyder forklaringen til især jyske læsere i dag. Hvordan vil du forklare, hvad en burgerrestaurant er? (Arkivfoto: Thomas Larsen)
Burgerstederne adskiller sig fra fastfood-kæderne ved at have tjenere ansat og ved i højere grad at fokusere på burgerens kvalitet, lyder forklaringen til især jyske læsere i dag. Hvordan vil du forklare, hvad en burgerrestaurant er? (Arkivfoto: Thomas Larsen)

- Burgere er noget fanden har skabt. 

- Næ,  giv mig en god hakkebøf med brun sovs og løg, evt. et spejlæg ovenpå, og hvide kartofler.

- Den gyldne mågevinge holder jeg mig langt væk fra - de serverer kun kolde og klamme papskiver i dårlig bolle.

Københavnertrend breder sig til hele landet
Sådan skrev nationens! Doktor Svans da Ekstrabladet for en måneds tid siden brugte ordet burgerkrug og fortalte, at København fik en ny burgerrestaurant.

Samfund - 14. jan. 2016 - kl. 13:51 Ny spiller i burger-krigen: Her er der gratis burger fredag

Og noget tyder på at journalisten, der i dag har skrevet en artikel om at burgerkrigen nu breder sig til hele landet, tror at jyderne - som Doktor Svans - slet ikke har forstået pointen med burgerrestauranter:

 

Læg mærke til tjenere og mere fokus på kvaliteten
- Hvad der engang var en københavner-trend er (nu) blevet et landsdækkende fænomen. I år 2010 blev der åbnet 5 nye burgersteder uden for hovedstaden. Fem år senere i 2015 blev der åbnet 21 nye steder.

- Burgerstederne adskiller sig fra fastfood-kæderne ved at have tjenere ansat og ved i højere grad at fokusere på burgerens kvalitet, forklarer journalisten således i artiklen 'Burgerkrigen breder sig til hele landet', der har ligget som mest læste på jyskevestkysten.dk i flere timer fordi Esbjerg ser ud til at få en The Burger-restaurant i løbet af 2016.

Burgere er så fantasiløse
- Det er bare et tegn på at folk ingen fantasi har.
- Bevares det altid godt med en god burger, men come on, skriver Kim Due på Facebook, men hvad mener du?

Hvordan vil du forklare en jysk læser, hvad en burgerrestaurant er og synes du der er behov for flere burgerrestauranter i Danmark?

 

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 Burgerstederne adskiller sig fra fastfood-kæderne ved at have tjenere ansat og ved i højere grad at fokusere på burgerens kvalitet, lyder forklaringen til især jyske læsere i dag. Hvordan vil du forklare, hvad en burgerrestaurant er? (Arkivfoto: Thomas Larsen)
59 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere