Annonce:
Annonce:

Sandra fatter det ikke: Udlændinge kan få dagpenge efter 1 måneds arbejde

Dette er et principielt spørgsmål, som dybest set også kan rokke ved den folkelige opbakning til EU, siger beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen om at EU-borgere kan få dagpenge efter en måned, mens danskere skal vente 12 måneder.

En tysker eller en polak vil efter en måneds arbejde i Danmark kunne få ret til danske dagpenge, hvis vedkommende har arbejdet 11 måneder i sit hjemland, før han kom hertil.
En tysker eller en polak vil efter en måneds arbejde i Danmark kunne få ret til danske dagpenge, hvis vedkommende har arbejdet 11 måneder i sit hjemland, før han kom hertil.
Annonce:
Følg nationen!

- Plyndringen af Danmark er i fuld gang.

- Men det har vores politikere ikke opdaget.

- De er forøvrigt på sommerferie.

Sådan skriver nationens! Karl. i en af de 288 kommentarer, der er skrevet om EU-borgeres ret til at få danske børnepenge med hjem.

Løkke og Lund har tabt: Jordbærplukkere kan sende fuld børnecheck til Rumænien

Arbejdsgivere er glade for EU
Og Karl. er ikke den eneste, der har svært ved at se fordelen ved at EU-borgere kan få danske velfærdsydelser:

- EU giver kun problemer, undtagen for dansk arbejdsgivere der får trykket lønnen ved hjælp fra østarbejdere.

- Kan ikke se velsignelsen ved EU for den danske lønmodtagere, skriver Stiggo og undrer sig over, hvorfor han ikek kan få lov til at stemme om EU:

Annonce:

Og vi hører hele tiden at vi også er glade
- Må det være mig tilladt at spørge endnu engang. HVORFOR er man så tilbageholdende med at give danskerne en chance for at stemme om fortsat medlemskab af denne utålelige forening, i daglig tale kaldet EU?

- Jeg mener, når nu stort set samtlige partiet hele tiden forsikrer den undrende hob om, hvor meget danskerne støtter EU?

- Jeg forstår det simpelthen ikke og mener at selv samme politikere her står med en gigantisk chance for en gang for alle at lukke munden på brokhoveder som undertegnede og adskillige andre.

Hvordan kan EU-borger få dagpenge efter 1 måneds arbejde?
- For det kan da vel ikke skyldes, at man inderst inde ikke er slet så overbevist om danskernes opbakning til ovennævnte foretagende som man foregiver at være?

- Nej vel, eller hvad synes de mon selv?, skriver Henning og på TV2 Nyhedernes Facebookside skriver Alexander B - i en kommentar til at EU-borgere skal have ret til danske dagpenge efter én måneds arbejde i Danmark (og 11 måneders arbejde i et andet EU-land):

- Jah, det er endnu en måde at tømme vores statskasse på, og Sandra W er enig:

Annonce:

- Hvordan kan en EU borger får lov til at får dagpenge efter en måned i Danmark, når man som dansker SKAL være medlem i 1 ÅR af en a-kasse, for at får dagpenge? 
- Dagpenge er jo noget man selv er med til at betale for, skriver Sandra.

Hvis man skal vælge så tager jeg en nordisk model
Lave Broch - 1. suppleant til EU-parlamentet for Folkebevægelsen mod EU - præsenterede i går en ny meningsmåling, der viser at danskerne - når vi bliver præsenteret for et alternativ - hellere vil have nordisk forbund end dansk medlemskab af EU!

- Et nordisk alternativ til EU har stor støtte i den danske befolkning. Et tættere nordisk samarbejde vil være til gavn for os i Danmark, men vil også være til gavn for verden, skriver Lave Broch, men er du enig?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nyttig idiot for islamister
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: