Saras frygt: De her hunde skal bruges til hundekampe

 

Hvad gør man når politiet ikke vil tage imod en anmeldelse om fem lidende hunde? Sara håber medierne kan få skub i sagen

- Det eneste tidspunkt de her hunde har kontakt med mennesker er når der bliver arrangeret hundeslåskamp.

Sådan skriver Sara I på Facebook om de 5 hunde, hun i går hørte gø fra et bur i udkanten af Århus. Og som hun optog en lille video af gennem hegnet.(se videoen overfor)

Sara skriver, at de 5 'stakkels dyr er totalt udsultede og afmarvede med ribben, der er så tydelige og hofteben, der stikker ud, og at deres øjne er fyldt med gul/grøn betændelse'. Og hun synes også, det er synd for hundene, at der er ikke er noget vand.

Se Saras video af hundene i klippet ovenfor.

Der er fem hunde der lider
- Folkens der IKK kan li dyr mishandling. Det er LIGE NU, mens i sidder foran comp.. drikker kage.. whatever i så end laver, så er der 5 hunde der LIDER!

- Så PLEASE vær så venlig og godhjertet imod dyr og hjælp mig med at få stoppet dette!!!!

- PLEASE DEL DEL DEL DEL !!!

- Vi skal ha medierne til at gå ind over! For det er når tingene kommer i medierne, så tar politiet lige pludselig sagen mere seriøs!, fortsætter Sara, der også har været i forbindelse med Dyrenes Beskyttelse, der ikke kan/må gøre noget.

Vi må ikke komme derude: Adressen er farlig
Til nationen! fortæller Dyrenes Beskyttelse nemlig, at de ligesom Sara har hørt rygter om at hunde fra adressen bliver brug til hundekampe, men at politiet har bedt dem om at holde sig væk fra adressen - den er nemlig i politiets øjne 'farlig'.

nationen! har kontaktet politiet i Århus torsdag morgen, for at spørge, hvad de gør, men de er endnu ikke vendt tilbage med svar. Det har heller ikek været muligt at få kontakt til hundeejeren, da der ikke er registret nogle personer eller firmaer på adressen.

Hvad synes du, Sara og andre hundeelskere kan gøre, når de ser et bur med hunde, der ikke har det godt?

 

1 af 4 
2 af 4 
3 af 4 
4 af 4 
127 kommentarer
Vis kommentarer