Se SMS der fik Søren til at tude: Hunden er som et barn for mig

Søren elsker Molly som sit eget barn, og er rystet over at ejeren bare har taget den tilbage. Han kan heller ikke forstå, at politiet er ligeglade med, at han har passet den i 2,5 år

Se Sørens video af den lille hund her (Privatoptagelse)

- Jeg er rystet og har grædt og grædt

- Forstår ikke hvorfor hun gjorde det. Hun har altid kunne se Molly...... hvorfor ødelægge det.

 

Sådan indleder Søren Ø et brev til nationen! om den meget triste situation han er havnet i, fordi han i sit hjertes godhed har passet en hund i 2,5 år.

Se Sørens video med Molly her

Jeg passede Molly når hun skulle strippe
Søren og Molly har nemlig hygget sig rigtig godt, og de få gange Mollys ejer har været sammen med dem, har Molly ifølge Søren ikke nydt samværet med sin ejer. Men forleden blev Molly så revet fra ham. Hans brev fortsætter således:

- Det hele begyndte med at der for mange år tilbage, flyttede en kvinde ind i min opgang.

- Jeg passede ofte Molly når hun skulle ud at strippe i weekenderne og det var sådan det startede. Som tiden gik passede jeg Molly oftere og oftere, og da ejeren bliver gravid, kunne hun ikke overskue at have Molly.

Jeg passede også Molly da hun blev gravid
- Jeg endte derfor med at passe hende igennem store dele af hendes graviditet og efterfølgende, da hun måtte blive på hospitalet, grundet komplikationer ved fødslen (3 måneder)

- En dag ringer hun til mig og spørger om jeg vil have hund. Jeg forstår ikke helt hvad hun mener, for jeg har jo Molly, men det viser sig, at hun havde fået tildelt en lejlighed af kommunen til hende og hendes datter, hvor man ikke måtte have husdyr

- Jeg sagde jeg gerne vil have lov til at tænke over det, da det at få hund på fuldtid forpligter for en helt anden måde end at passe hunden

Og så sagde jeg ja til at Molly kunne bo hos mig
- Jeg spurgte hende om hun havde spurgt famillie mv. - Hun svarede at hun ikke ville give hunden væk til en fremmed og hun hellere så jeg fik hende da hun havde det godt hos mig og kendte huset idet hun var vokset op her

- Efter at have tænkt over det nogle dage kontaktede jeg hende og sagde ok. Jeg skal nok tage hende til mig.

Så kom den SMS der ødelagde det hele
- Jeg har haft Molly i 2,5 år, hvor ejeren har kunne se hende når hun ville - det har trods alt været hendes hund - og hun har igennem det sidste år haft samvær med Molly i ca. 9 -10 timer, skriver Søren der så modtager denne SMS fra ejeren:

Synes Danmark det er i orden?
Og så er det Søren - efter at have været hos politiet, der ikke kunne hjælpe ham, fordi han ikke har papirer på hunden - spørger:

- Kære Danmark. Er det hun, ejeren, har gjort og måden hun har gjort det på okay?

- Er ligegyldigheden total når situationer som denne opstår. Situationer der involvere store følelser, hvor man grundet total mangel på lovgivning og ligegyldighed fra politiets side ikke har andre muligheder end advokat (som de færreste vil have råd til) eller selvtægt?

Synes det her område skal have langt mere fokus
- Det er et område, der burde have et langt store fokus. I mit tilfælde er det en hund, men da jeg endnu ikke har fået børn er den hund som et barn for mig og det ville derfor være oplagt, at man efterfølgende kiggede på lovene omkring børn og samvær.

- På så mange områder taler vi om dyre velfærd og omtaler dyr som levende væsener der også har rettigheder men i disse tilfælde er dyr/hund pludselig en ting og den er ligegyldig

- Ovenstående er en debat, jeg gerne vil være med til, men ikke selv har musklerne til at løfte, slutter Søren, der håber at du vil deltage i debatten.

Hvad synes du Søren skal gøre? Og skal politiet/myndighederne/politikerne lave klarere regler, for den slags situationer?

1 af 4 
2 af 4 
3 af 4 
4 af 4 Molly, Søren og SMS'en, der ødelagde det hele.
53 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere