Sendt hjem fra borgerservice: D. 29.2 findes ikke i systemet

Svend P fra København stod i kø i 45 minutter for at få sit kørekort fornyet. Men da han nåede frem til skranken, fik han at vide, at han godt kunne gå hjem igen

- I sidste uge var der lukket i Borgerservice her på Valby Bibliotek, fordi e skulle have en ny dør og en handicap-elevator.

- I dag - hvor der så var åbent - stod jeg i kø i 45 minutter, men da jeg når frem til skranken og beder om at få mit kørekort fornyet, så får jeg at vide, at det kan de ikke i dag, da datoen - d. 29.2 - ikke findes i systemet.

- Hvad fanden er det for et system.

Den er godt nok - datoen findes ikke om 15 år
Sådan lyder det fra nationens! Svend P, der er godt og grundigt frustreret over Københavns Kommunes Borgerservice. For det system kommunen benytter til at forny kørekort virker ikke i dag, og det synes han godt, de kunne have advaret om, får han stillede sig op i køen.

- Det er rigtigt, at alle vores Borgerservice-adresser er et problem med fornyelser af kørekort på grund af datoen i dag, lyder fra kommunen, der forklarer, at kørekort har en udløbsdato om 15 år og at datoen d. 29.2 2031 ikke findes

Men hvad med dig? Har du haft 29/2-problemer?