Shoppemareridt: Nogen nappede en vare fra Idas indkøbsvogn

Svenske Ida blev så glad, da hun fandt en pyjamas med pony-tryk, men da hun kom hjem, og ville give den til datteren, var den der ikke.

- Hun mener altså, at Gekås (varehuset), skal betale et par millioner om året, så nogle vagter kan holde øje med hendes indkøbsvogn.

- Som hun iøvrigt selv efterlader ubevogtet - så ingen kan nappe hendes varer, som hun ikke har betalt endnu.

- Verden bliver sgu da også dummere og durmmere.

Nogen har altså taget en vare fra min vogn
Sådan skriver Robert R i en af de 162 kommentarer, Idas oplevelse i det store svenske varehus Gekås i Ullared, har fået på den svenske avis expressens Facebook-profil. Ida - som kørte to timer frem og tilbage for at handle i Gekås - blev nemlig rigtig trist og sur, da hun kom hjem og opdagede at den pony-pyjamas, hun troede hun havde købt, ikke lå i posen.

-  Nogen har altså taget en vare fra min vogn - måske fordi personen selv ikke orker at lede efter den.

- Min datter blev jo helt ulykkelig, for hun havde glædet sig sådan til at få den pyjamas, fortæller forbitrede Ida til avisen, men ser man i kommentarerne, så er der ikke megen opbakning til hidsigheden:

Pigtråd rundt om vognen
- Altså...
- Hun lagde ikke pyjamasen på båndet i kassen, hun betalte ikke for varen og hun lagde ikke mærke til at hun ikke pakkede den ned i posen.

- Har jeg forstået det korrekt?, skriver Kristian J og Anna T kommer i sin kommentar med gode råd til andre kunder, der vil undgå at havne i savne knibe:

- Et tæppe til at lægge over varerne, pigtråd rund om vognen og ja, en nødraket.

Hilde kan dog godt mønstre forståelse for Ida, og hun forstår ikke hvorfor folk gør grin med Ida:

Chefen: Primitiv opførsel
- Når man læser de her kommentarer, forstår man at der findes mennesker uden empati, som synes det er helt i sin orden, at nappe varer fra andres indkøbsvogne.

- Sørgeligt, skriver Hilde.

Varehuschef Boris Lennerhov fortæller expressen, at den slags napperi desværre sker i ny og næ, og at de 10 vagter, der arbejder i varehuset, har andet at lave:

- Og heldigvis har den som først fandt varen, jo ikke betalt for den, men det er da en primitiv opførsel, siger han, men hvad siger du?r