Simpelt trick: Sådan fik lille Brugs omsætningen i vejret

Vi er i fare for at lukke og mangler 150.000 i indtjening. Men hvis hver husstand bare bruger 75 kr mere pr uge, så skal det nok gå, lød opfordringen til borgerne i Kongeådal i marts. Og det virkede.

Maj måned slog alle rekorder i Lokalbrugsen i Kongeådal. Index på salg lå på hele 111% og index på kunder på 114%, kan man læse på butikkens Facebookside.
Maj måned slog alle rekorder i Lokalbrugsen i Kongeådal. Index på salg lå på hele 111% og index på kunder på 114%, kan man læse på butikkens Facebookside.
Følg nationen!

- Vi gør hvad vi kan for at holde liv i brugsen.

Sådan skriver Tove K i en kommentar på Lokalbrugsen Kongeådals Facebook-profil om den omsætningsfremgang, hun og adskillige andre af byens borgere har bidraget til de seneste måneder.

75 kr pr uge pr husstand kan gøre hele forskellen
Forretningen gik nemlig i marts måned ud med en opfordring til byens borgere om at støtte butikken ved at handle for bare 75 kr mere pr uge. Og den ser ud til at have virket. Opfordringen lød således::

- Brugsen har kørt med underskud i de sidste 6 år, på nær et enkelt år, omsætningen er faldet med 600.000kr de sidste 6 år, hvilket betyder en manglende indtjening på 150.000kr, det betyder et stort indhug i egenkapitalen og fare for lukning.

- Vi har rigtig mange fra byen som støtter godt op omkring butikken, men vi vil her opfordre de sidste til også lige at lægge vejen forbi Brugsen.

- Faktisk kan et beskeden køb på 75kr pr hustand pr uge gøre hele forskellen, om brugsen har en fremtid, det vil give 190,000kr mere i indtjening, og dermed overlevelse i mange år endnu.

Positivt at tallene igen er over 100
- Vi syntes selv vi har en god og serviceminded brugs, med et godt udvalg og rimelige priser. Du som kunde må også gerne komme med forslag og ideer der kan gøre Brugsen endnu bedre.

- Vi tror og håber, alle i byen kun er interesseret i at der er en butik i byen, til gavn for alle.
Så med et beskeden ekstra køb på blot 75kr pr uge, vil Brugsen også være at finde i mange år frem, og det bør være muligt, hvis vi STÅR sammen, og Tove K er ikke den eneste, der glæder sig:

- Positivt, at tallene også denne gang er over 100.

- Omvendt vil det bedst sikre Brugsens overlevelse, at index-tallene får et pænt nøk mere .

Brugsuddeler: Godt for byen
- Synes i øvrigt, at I gør det rigtig godt i Brugsen! , skriver Ulrik S i sin kommentar, og uddeler Klaus Thuesen siger til jydskevestkysten, at den fremgang, de har oplevet de seneste måneder, skal fortsætte - ellers risikerer de at skulle lukke om fire til fem år:

- Vi tror på, at det her opråb er med til at gøre folk opmærksomme på, at det her er deres brugs, og at det er godt for byen, at den er her, siger Klaus, men hvad siger du?

 

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis ikke det er terror – hvad er det så?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind