Sjælden hæder til dansk pølsemager: 14 pølser fik topkarakter

Højer Pølser har siden begyndelsen i 1897, fået mere end 300 nationale og internationale medaljer gennem tiden. Nu har de fået en kæmpepokal

Jan, Gerd, dommerne og ikke mindst den  store pokal, som Højer Pølser fik overrakt fordi de kun scorede maksimumkarakterer.
Jan, Gerd, dommerne og ikke mindst den store pokal, som Højer Pølser fik overrakt fordi de kun scorede maksimumkarakterer.

- Det er også bare gode Højer pølser Tillykke.

Sådan skriver Jytte HT på jv.dk i en af de to kommentarer (den anden kommer fra det lokale erhvervsråd), der er skrevet om det fornemme resultat Højer Pølsers Jan og Gerd Müller netop har høstet i gourmet-konkurrencen 'Confrerie des Chavaliers'.

Kan ikke være andet end tilfreds
Højer Pølser havde taget 14 produkter med til konkurrencen, og alle fik maksimale pointtal i alle fem kategorier; udseende, smag, konsistens, råvarevalg og helhedsindtryk.

- Når alle vores produkter scorer det højeste pointtal, så kan man ikke være andet end tilfreds, siger Jan Müller fra Højer Pølser, der kan glæde sig over den kæmpepokal, som kun bliver uddelt til de slagtere, der udelukkende kan rejse hjem med makspoint.

- Super flot præstation igen igen af Højer Pølser - tillykke til jer, Jan, Gerd og de dygtige medarbejdere, skriver Tønder Erhvervsråd erhvervsråd, men hvad siger du?

Hvilke pølser foretrækker du? Danske, tyske, italienske eller spanske?