'Skide sjovt at se en tyk danse': Ena svarer igen på ond besked

Skuespilleren fik en ubehagelig besked fra en Vild Med Dans seer, og det har fået folk til tasterne

Min krop har en fest, lyder det fra Ena Spottag (Foto: Mogens Flindt)
Min krop har en fest, lyder det fra Ena Spottag (Foto: Mogens Flindt)

'Ej nej nej - hvad fanden sker der for folk ?!?'

'Hvor dårlig stil at skrive sådan til dig, det må være misundelse!'

Skuespiller Ena Spottag er tidligere blevet kaldt en dansende sveske efter sin medvirken i Vild Med Dans, men ikke alle kommentarer har været lige så pæne. Ena modtog nemlig en besked i sin Facebook-indbakke fra en kvinde, hun ikke kender, der havde nogle hårde ord med på vejen til hende.

Se også: Vild med dans: Rund og sensuel

'Jeg synes det er utroligt i stadig er med i vild med dans fordi du er så tyk. Folk der er så tykke de plejer ikke at udstille sig på den måde du gør,' lyder det blandt andet i beskeden.

'Du var pisse elendig da du startede men kom dog lidt efter det på et tidspunkt. Men jeg fatter ikke du er der endnu. Det er skide sjovt at se en tyk danse så fortsæt du bare så vi andre har lidt at grine af hahaha,' skriver kvinden videre.

Fat shaming er kikset
Ena har lagt beskeden op på sin egen Facebook profil med ordene:

'Efter denne "opbyggende besked" føler jeg pludseligt det er MEGET vigtigt, at jeg er med i vild med dans !!! fat shaming er ret kikset...'

Historien har affødt et hav af reaktioner, blandt andet på Vild Med Dans' Facebook-side, hvor mere end 1300 har kommenteret.

'Det er sgu da utroligt som nogle skal blande sig i om man er tyk eller tynd. Få dog et liv..... Så længe man selv har det godt med og i ens krop, er det vel det som tæller,' skriver Kirsten R.

Min krop har en fest
'Der er nogle mennesker som ikke kender pli, jeg syntes det er uartigt. Hvordan skal vi lære vores børn og unge og opfører sig ordenligt, når er er voksne som ikke kan', skriver Lone R.

'Skønt at alle ikke er små, tynde siv, men også fra den mere almindelige del af befolkningen. Fortsæt endelig med din dans, udstråling og gode humør, Ena,' skriver Gitte A.

Til TV 2 uddyber Ena, at hun er stolt over at være lige præcis, som hun er.

- Jeg ser mig selv som værende repræsentant for, at man skal have lov til at være den, man er. Jeg føler pludselig, at jeg bærer min krop helt anderledes, og jeg er pissestolt af at være en rund kvinde, siger Ena Spottag til TV 2.

- Jeg er glad og stolt af at være med i 'Vild med dans'. Det er et vidunderligt mærkeligt eventyr, og min krop har en fest, lyder det videre fra skuespilleren.

113 kommentarer
Vis kommentarer