Skideligeglad med superliga-publikum: Tomme tribuner er TV3s skyld

TV3Viasat vil bestemme spilletidspunkter for kampene i superligaen, for at vise/tjene mest muligt på så lang sendetid som muligt. Og så vil de ellers skide stadionpublikum en hatfuld med ubekvemme spilletider, lyder der fra nationens! Steen W

Fodboldkampe efter klokken 18 om aftenen, det er der sgu ikke mange, der gider og slet ikke familier med børn. Og børn er altså også fodboldfans, skriver nationens! Steen W. Arkivfoto: Joachim Adrian
Fodboldkampe efter klokken 18 om aftenen, det er der sgu ikke mange, der gider og slet ikke familier med børn. Og børn er altså også fodboldfans, skriver nationens! Steen W. Arkivfoto: Joachim Adrian

- Jeg har lige set i Ekstra Bladet, at den herre, sportschef Peter Nørrelund fra TV3 Viasat mener, at 14 er for mange klubber i Superligaen med hensyn til et faldende tilskuertal og vil have skåret rækken ned til ti klubber.

- Det er stjernetosset, når nu vi endelige og heldigvis har fået udvidet klubantallet i Superligaen, så vi kan forbedre dansk topfodbold med flere kamptimer i benene og mere rutine, så at danske fodboldklubber muligvis kan gør sig bedre i europæisk topfodbold.

Superligaen Tilskuer-mareridt i Superligaen: Nu råber bosser på forandring

- Peter Nørrelund vil da blæse på, hvor mange tilskuere, der fylder diverse stadions. Det eneste han har i hovedet er, hvor høje seerratings han kan få på færre kampe til at forbedre reklameindtægteren til TV3/Viasat.

Tilskuere skal ikke kunne sidde i sofaen og se alle kampene direkte
Sådan indleder nationens! Steen W et læserbrev om et emne, der har været debatteret i årevis - antallet af klubber i de bedste danske fodboldrækker. Steen synes nemlig at 14 er helt fint antal - og han har et forslag til, hvordan der igen kan blive fyldt på tribunerne: 

- Jeg mener, at tilskuerkrisen i Superligaen til dels er opstået netop på grund af f.ex. TV3Viasat, der vil bestemme spilletidspunkt for kampene i superligaen, for at vise/tjene mest muligt på så lang sendetid som muligt.

- Og så ellers skide stadionpublikum en hatfuld med ubekvemme spilletider.

- Det tidspunkt jeg mener, at kampene skal afvikles på, er med start tidspunkt fra eventuelt lørdag kl. 15.00-16.00.

- Så har folk mulighed for at handle ind før kamp og foretage sig hvad de vil lørdag aften og gerne 3-4 kampe samme lørdag.

- Søndag 4 kampe kampstart tid kl. 13.00-16.00.

- Vupti det er 7 liga kampe med masser af tilskuere, fordi de ikke kan sidde i sofaen og se alle kampene direkte.

Måske nogle vil se 2 kampe på en dag
- Og hvis to kampe ligger i byer tæt på hinanden, så starter man den ene kl. 13.00 og den anden kl. 16.00, så kan man nå 2 kampe, hvis ikke man har fået nok.

- Se det der med fodboldkampe efter klokken 18 om aftenen det er der sgu ikke mange, der gider og slet ikke familier med børn. Og børn er altså også fodboldfans.

- Og mon ikke det er tid til selvransagelse klubberne imellem om ikke billetpriserne er for dyre, slutter Steen, men hvad siger du?

Hvorfor kommer du ikke til superliga-kampe?

 

121 kommentarer
Vis kommentarer