Skraldemændene ville ikke tømme skraldespand: Håndtaget vendte forkert

Der er mange spande, der skal tømmes, og hvis de vender forkert, så skal skraldemændene foretage mange løft og vrid. Men er det god service?

- Det drejer sig om at pukke på sin ret.

- De tider er forbi hvor der var noget der hedder 'konduite'. Udtrykket er nok også forlængst
glemt.

Sådan skriver Bent H i en af de 20 kommentarer, der er skrevet på jv.dk om en kvinde fra Kolding-området, der forleden havde en ret så speciel oplevelse.

De stod og kiggede - og så kørte de igen
Mens hun sad og spiste sin morgenmad, kom skraldebilen kørende. Den stoppede, og de to skraldemænd studerede hendes affaldscontainer, der er en af den slags, der er indrettet til sortering:

- De stod ved skraldespanden og kiggede også i den.

- Men så skrev de bare en seddel og kørte igen, siger kvinden til jv.dk, der også kan fortælle, at det nye affaldssystem blev indført for to uger siden.

Grunden til at de to skraldemænd skrev en seddel og kørte igen var, at spanden var vendt forkert. og det giver forkerte vrid og farlige løft. Og så havde kvinden endda fået en håndtags-advarsel tidligere:

 

Egentlig er det vel også fair nok
- Jeg må indrømme, at jeg havde fokuseret på at sortere korrekt, og skænkede det ikke en tanke, at den kunne stå forkert, siger kvinden til nationen!, og i kommentarfeltet på jv.dk, er der flere, der mener, at hun selv er ude om det:

- Det er ikke kun i Vamdrup, det er sådan.

- Men egentlig er det vel også fair nok.

Der er en grund til at der er regler - og konsekvenser
- Regler er der jo for at følges, hvis det ingen konsekvens havde at omgås dem var der jo ingen grund til at have dem. 
- Skraldefolkene skal jo også have ordentlige arbejdsbetingelser, skriver Karina L og Flemming L synes også at borgerne har et ansvar:

- Vi har selv vendt skraldespanden forkert mange gange. Nu har vi fået det lært.
- Der kommer jo helt tiden nye krav til arbejdsmiljø, og hvis vi alle sammen yder lidt, er det jo ikke et problem, skriver Flemming, men hvad mener du?

 

395 kommentarer
Vis kommentarer