Skrot-sag tager vild drejning: 50.000 for en Manta fra 1972?

I Aggerssund er borgerne så vrede på byens brugt-bil-handler, at de holder borgermøde på torsdag. Men nationen! kan ikke se problemet og mere interesseret i prisen på de brugte biler.

Mere end 25.000 læsere har blandet sig i debatten om Kenneth Haastrups brugte biler. Flertallet mener, at han skal have lov til at drive forretning, så længe han følger reglerne. Foto: Rene Schütze
Mere end 25.000 læsere har blandet sig i debatten om Kenneth Haastrups brugte biler. Flertallet mener, at han skal have lov til at drive forretning, så længe han følger reglerne. Foto: Rene Schütze

- Hvad pokker blander folk og kommunen sig for?

- Er tingene lovlige og er der ikke andet end det billederne viser, så er der satme ingen problem.

Autoforhandler Kenneth Haastrup fra Aggersund er en omdiskuteret mand i det lille samfund med 317 indbyggere, fordi han fylder så meget i bybilledet med sine mange biler, skrot og skrammel. Læs i en særskilt artikel, som publiceres lidt senere her på eb.dk, om, hvordan han selv ser på problematikken, der har fået mange af hans naboer og genboer op i det røde felt.
Foto René Schütze Samfund - 13. apr. 2018 - kl. 15:41 Skrot op: Landsby har fået nok af bilhandlers svineri

Du har sku fået Aggersund på Danmarkskortet
Sådan skriver nationen! PaF i en af de mere end 500 kommentarer, artiklerne om brugt-bilkøbmanden Kenneth Haastrup og hans vrede naboer i Aggerssund har fået hen over weekenden. På torsdag er der møde i Aggersund og Omegns Borgerforening om de i manges øjne grimme biler, men på nationen! er den dominerende holdning, at Kenneth - som ikke bryder nogle love - skal have lov til drive sin forretning:

Autoforhandler Kenneth Haastrups biler, skrot og skrammel fylder - mildt sagt - en hel del i bybilledet i Aggersund. Video: Rene Schütze

- Godt gået Kenneth, Du har sku'  fået Aggersund på Danmarkskortet.

- Bare vent, det varer ikke længe før turistbusser fra både Fyn og Sjælland begynder at køre forbi. En ny seværdighed i Danmark er opstået.

Mere gratis reklame end Trump
- Det må også være et plus for Brokiosken, skriver Kai L i en anden nationen!-kommentar, og Niels Thai er enig:

- Manden har (fået) mere gratis reklame tid end Trump på Eb for tiden

- Der bliver run på den grønne opel.

Og Niels er ikke den eneste, der på Ekstra Bladets billeder og video har fået kig på nogle af de varer, Kenneth har på sin grund:

Efter omtalen kimer Kenneths telefon
- Ja, en ældre Manta, som i pæn stand nok skal gå for 80-90000, skriver Jimmi P, og Kenneth Haastrup fortæller til nationen!, at omtalen faktisk har betydet, at hans telefon kimer med opkald fra interesserede bilkunder. Og Kenneth har også sendt foto af de tre biler, der har påkaldt sig mest mest opmærksomhed - med priser:

- Manta = 50.000 kr, Golf = 75.000 kr og Mercedes = 275.000, skriver Kenneth, der har forklaret Ekstra Bladet, at han for kun et par måneder siden havde sit første uanmeldte tilsyns-besøg fra Vesthimmerlands Kommune nogen sinde.

- Og der var intet at komme efter. Jeg overholder alle spilleregler og efterlever de miljøkrav, jeg skal.

Autoforhandler Kenneth Haastrup fra Aggersund er, som billedet antyder, ligeglad med, at hans massive tilstedeværelse i bybilledet med masser af gamle biler, skrot og skrammel nu igen har fået flertallet af den lille bys beboere på barrikaderne. - Jeg overholder alle regler, siger den 51-årige lastbilchauffør og bilhandler til Ekstra Bladet.
Foto: René Schütze Samfund - 13. apr. 2018 - kl. 19:56 Bilhandler om svineri: De kan jo bare flytte

 

1 af 5 
2 af 5 
3 af 5 
4 af 5 
5 af 5 Mere end 25.000 læsere har blandet sig i debatten om Kenneth Haastrups brugte biler. Flertallet mener, at han skal have lov til at drive forretning, så længe han følger reglerne. Foto: Rene Schütze
195 kommentarer
Vis kommentarer