Annonce:
Annonce:

Slaveriet var en gave: Læs Bents politi-anmeldte læserbrev

For en uge siden bragte vi læserbrevet 'Slaveriet var en gave' på nationen! i Ekstra Bladet. I dag er brevskriver Bent P meldt til politiet for racisme

Havde de forskellige lande i Europa og Amerika ikke taget slaver i Afrika og solgt dem til herremænd, havde alle disse middelalderlige skabninger stadigvæk gået rundt i de forskellige lande nede i Afrika, og intet foretaget sig, skriver Bent P, der i dag er meldt for brud på racismeparagraffen. Foto: All Over
Havde de forskellige lande i Europa og Amerika ikke taget slaver i Afrika og solgt dem til herremænd, havde alle disse middelalderlige skabninger stadigvæk gået rundt i de forskellige lande nede i Afrika, og intet foretaget sig, skriver Bent P, der i dag er meldt for brud på racismeparagraffen. Foto: All Over
Annonce:
Følg nationen!

- Slaveriet var det bedste, der er hændt for de sorte afrikanere. Så kort og korrekt kan det skrives og siges.

- Havde de forskellige lande i Europa og Amerika ikke taget slaver i Afrika og solgt dem til herremænd, havde alle disse middelalderlige skabninger stadigvæk gået rundt i de forskellige lande nede i Afrika, og intet foretaget sig.

Slaverne kom ud i den store verden
- Nu fik de chancen for at komme ud i den store verden som slaver hos forskellige mennesker, hvor de fik lært at arbejde og tjene egne penge.

 - Dette var ikke sket, hvis de ikke var blevet solgt som slaver i den vestlige verden.

Sådan indleder nationens! meget flittige læserbrevsskribent Bent P er læserbrev om de i hans øjne positive ting, der kom ud af slavetrafikken.

Bent og slaveriet

Annonce:

Et klart signal - vi tolererer ikke racisme
Læserbrevet blev bragt d. 5. april, og skabte i dagene efter en lille smule røre på bl.a. Twitter, men da brevskriveren i dag blev meldt til politiet for at overtræde racisme-paragraffen, nåede brevet op på listen over mest læste nyheder på TV2.dk. Det er Politiken-blogger Emil S., der er gået til myndighederne, og han begrunder over for TV2.dk sin anmeldelse således:

- Jeg ser det som historieforvrængende, forhånende og frem for alt racistisk. Det støder mennesker og bringer løgne om dem - og det er dér, ytringsfriheden når sin grænse.

- Vi er nødt til at sende et klart signal til de her typer om, at vi ikke tolererer racisme – og hvis jeg kan hjælpe til med en politianmeldelse, så gør jeg det, siger han til TV2, men blandt de pt. næsten 3400 TV2.dk-læsere, der har deltaget i afstemningen, er der ikke den helt store opbakning til anmelderen. Bents brev fortsætter nedenfor:


Screenshot fra TV2.dk.

Hvis de meget dovne afrikanere ville noget med deres lande
- Hvis slaveriet ikke var sket, havde de stadigvæk levet som ur-mennesker i de afrikanske lande, som en stor del af dem stadigvæk er. De er jo flere tusinde år bagud.

Annonce:

- Hvis alle disse selvfede og meget dovne afrikanere havde villet noget med deres respektive lande, var de begyndt at arbejde og dyrke både korn, frugt og meget mere, som de havde kunnet sælge til resten af verden, og da ville de have de nået en meget højere levestandard, end de har i dag.

Begynd med at arbejde - så kan Afrika få min respekt
- Så de ligger, som de har redt. De tror, at man kan klare alt med en totempæl, en gang voodoo-ævl, og en masse ligegyldige stammekrige, som kun har sat dem længere tilbage.

- Så skal vi i den vestlige verden nogen sinde have respekt for jer, så begynd med at arbejde, og kig på kalenderen. Vi lever i 2017, slutter Bent P.

Men hvad siger du? Er det racistisk at mene, at slaveriet var en gave for de slaver, der blev bragt til Amerika? Og at afrikanerne kunne have opnået mere velstand, hvis de var begyndt at arbejde, og dyrke korn og frugt?

Hurra: Må skrive at ideologien islam er modbydelig som nazisme

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
En bonus på 300 mio. kr. for at handle el - virkelig!?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce: