Smidt ud for at skrive grimt om islam? Så er du velkommen her

I dag beslutter Dansk Folkeparti om to medlemmer skal smides ud af partiet, fordi de har skrevet grimt om islam og muslimer på Facebook. Ryger de ud står Danskernes Parti parat med indmeldelsesblanketter

Daniel Carlsen. Foto: Danskernes Parti
Daniel Carlsen. Foto: Danskernes Parti

- Efterhånden er DF’s eneste ambition at blive mere og mere stuerene.

- I Danskernes Parti er vi slet ikke interesserede i at blive stuerene.

Sådan lyder det fra partileder Daniel Carlsen fra Danskernes Parti, forud for det møde, der skal være i Dansk Folkeparti i dag.

DF-formand Kristian Thulesen Dahl. (Foto: Tobias Nørgaard Pedersen) Dansk politik DF: Nej til islam-hadske medlemmer

Siger de noget de ikke skal, så er det ud
Partiet skal beslutte om to navngivne medlemmer skal smides ud af partiet, fordi de har skrevet grimt om islam og muslimer på Facebook. De to blev afsløret af Politiken i søndags, og Dansk Folkeparti meldte sig straks klar til se på sagen:

- Hvis vi bliver opmærksomme på, at nogle af vores medlemmer forløber sig og siger ting, de ikke skal, bliver de smidt ud, lød det fra DFs Søren Espersen til Politiken, og Danskernes Parti - der fik 5487 stemmer ved kommunalvalget i 2009 og  idag har 10.122 følgere på Facebook -  står parat med indmeldelsesblanketterne, hvis de ryger ud:

DF har udspillet sin rolle
- Man kan ikke være et seriøst oppositionsparti, hvis man skal rette ind hver gang en journalist fra Politiken bliver forarget.

- Jeg mener, at Dansk Folkeparti har udspillet sin rolle.

- Vi er klar til at tage over og det begynder med, at vi selvfølgelig byder utilfredse og ekskluderede DF’ere velkommen i Danskernes Parti, siger partileder Daniel Carlsen.

For to uger siden viste en undersøgelse bragt i Jyllands-Posten, at cirka 12 procent af vælgerne savner et parti til højre for DF. Og i en afstemning på ekstrabladet.dk svarede  38 procent af 45011 læsere 'ja' til, at DF er blevet for venstredrejet.

nationen Derfor: Er bare træt af utilpassede indvandrere

Hvad tror du? Ekskluderer DF i dag?

0 kommentarer
Vis kommentarer