Snydt for 12 øre på P-plads: Det er sket tre gange

Thomas undrede sig, da hans bank-betaling for at parkere i indkøbscenteret i Thisted pludselig var 12 øre højere end den pris, han fik oplyst

- Jeg har parkeret på en Apcoa parkerings plads i 1time og 5 min. og betaler via paybyplate.
 - Som billederne viser er parkeringen foretaget på parkeringsplads nr 3950 i Thisted - nærmere betegnet JP Jakobsens indkøbscenters parkeringskælder.

 

- Jeg skal i alt betale for en time, da Føtex gir den første halve og får via paybyplate 5% rabat
- En time koster 12 kr pr påbegyndt time.

- Så det hedder 12kr minus 5% + 2,38 i gebyr =13,78kr

Men jeg ender med at betale 13,90 kr
Sådan indleder Thomas T et brev til nationen! om det han ikke er bange for at kalde tyveri på p-pladsen. Thomas er med på at 12 øre ikke er det, der vælter julens gavebudget, men da det nu er sket 3 gange for ham – og fordi han sikkert ikke er den eneste, der får disse 12-øres ekstraregninger, så vil han gerne have det stoppet. Og han vil også gerne have en forklaring. Hans brev – som Apcoa kommenterer nedenfor – fortsætter derfor således:

- Men BroBizz a/s, som administrerer paybyplate, får tallet 13,90kr af Apcoa.

- BroBizz tager ellers INTET gebyr har jeg fået oplyst.

- Jeg prøver forgæves at få oplyst hvori uoverensstemmelsen i beløbet ligger, ved at ringe til Apcoa og BroBizz, men Apcoa gir mig den ene mailadresse efter den anden, jeg skal skrive til, men ingen af dem sender noget svar!!Vi trækker det Apcoa siger vi skal
- BroBizz oplyser de blot trækker hvad Apcoa siger jeg skylder!
- Dette er 3. Gang i træk
- Hvor fanden blir de 12øre af og er der andre end mig, der blir snydt?!?!, skriver Thomas, og det er der muligvis. Ihvertfald har Apcoa sendt dette svar til nationen!:

Apcoa indrømmer forkert rabat
- Idet vi takker for din henvendelse, kan vi i den forbindelse oplyse, at der generelt slet ikke skulle være rabat på PaybyPlate-betaling.

- Men desværre har opsætningen generelt været forkert vedrørende rabat på gebyr.

- Det er vi rigtig kede af, og parkanten er derfor naturligvis velkommen til at henvende sig og få tilbagebetalt de 0,12 øre, skriver Apcoas presseteam, men hvad siger du?

 

227 kommentarer
Vis kommentarer