Snydt for iPhone: Tanja raser mod politiet

Tanja overførte 4500 kroner til en person, der ville sælge en brugt iPhone. Det var i juni 2018, men hun fik aldrig telefonen, og gik til politiet. Men de lægger sagen ned. For manden kan jo bare nægte, skriver de.

Politiet tror ikke på, at den mand, der modtog Tanjas 4500 kr, vil indrømme at han er en svindler - så derfor bliver der ingen retssag. Arkivfoto: Finn Frandsen
Politiet tror ikke på, at den mand, der modtog Tanjas 4500 kr, vil indrømme at han er en svindler - så derfor bliver der ingen retssag. Arkivfoto: Finn Frandsen
Følg nationen!

- Hej.

- Jeg har fået denne afgørelse, på trods af, at afgørende beviser samt gerningsmanden er serveret på et sølvfad for politiet..

Gerningsmanden slipper?
- Politiet taler jo ofte om, at de ikke har ressourcer etc til at pågribe gerningsmænd i forhold til den stigende online kriminalitet, indbrud etc,, men her er så en sag, hvor de har fået hele svineriet.

- Og så slipper gerningsmanden alligevel?!?

Frustreret og forundret
Sådan indleder Tanja L et brev til nationen! om at blive snydt og svigtet. Først snydt af en person, der tog imod de 4500 kroner, hun overførte som betaling for en brugt iPhone. Og siden svigtet af politiet, som ikke har talt med personen og desuden henviser til, at personen jo bare kan nægte at have gjort noget forkert. Tanja synes ikke, det kan være rigtigt, og hun vil gerne høre, om hun er den eneste. Hendes brev fortsætter nemlig således:

- Jeg er nu enormt frustreret og forundret .

- Jeg skrev dengang i 2018 gentagne gange til Søren Pape og flere forskellige ansvarshavende i politiet - og nu denne afgørelse..

Vil have ministeren ind i sagen
- Jeg har også sendt en mail til den nye justitsminister, uden respons, endnu ihvertfald..

- Ja, man kan jo så undre sig over den stigende kriminalitet, når de slipper gang på gang, skriver Tanja, men hvad tænker du?

 

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Himmelråbende åndssvagt, at vi først ophæver restriktionerne på tirsdag