Snydt i køen: Blev overhalet bagfra da de åbnede en kasse til

Har du prøvet at stå i en kø, der er gået i stå - og så se at en anden kunde bare smutter direkte over til den nyåbende kasse - selv om du har ventet længe?

- Det er faktisk er reelt problem.

- Når de åbner en kasse mere, bør kassedamen tage betjene den som står først i køen, og ikke bare råbe 'vi åbner en kasse mere'.

- Så begynder konkurrencen jo om, hvem der kommer først.

Utroligt irriterende at bliver overhalet bagfra
Sådan skriver Ebi St i en kommentar på Aftonbladets Facebook om god opførsel i køen til kassen i supermarkedet. Og noget tyder på, at mange er i tvivl om, hvem der skal betjenes først, når personalet opdager, at der er lang kø til en kasse:

-  Utroligt irriterende når folk, der står bag mig i køen, spurter hen til nyåbnede kasse, skriver Jennifer O. og Elisabeth K fortæller, at de spanske kassedamer slår hårdt ned på kø-snydere:

- Her har vi aldrig problemer med trængsel foran kasseapparaterne.

Kassedamen råber: Roligt og efter tur, tak
- Ny kasse åbner, kassedamen råber 'efter tur, og stille og roligt, tak' og det virker.

- Og de steder, hvor man står i køer uden numre, så spørger man 'hvem er sidst' når man kommer ind, og så ved man, hvad man skal vente på, skriver Elisabeth.

Hvad mener du? Er du blevet snydt i supermarkeds-køen? Og synes du at kassepersonalet skal bestemme, hvem der skal betjenes først?

David S - som iøvrigt er en af de eneste mænd, der blander sig i kasse-debatten - synes bare man selv skal finde ud af det:

- Måske er det bedste, at folk bare opfører sig ordentligt, så supermarkedspersonalet ikke skal opføre sig som ordensvagter over for voksne, selvstændige og selvtænkende mennesker, skriver David, men hvad mener du?

548 kommentarer
Vis kommentarer