Annonce:
Annonce:

Socialdemokrat: Svineri at få 20 børn når verden er overbefolket

I de fleste af de arabiske lande, var der en befolkning på størrelse med den danske for bare et par generationer siden, mens den nu er 5, 10 eller 20 doblet flere steder, skriver Lars Aslan Rasmussen i et læserbrev til Ekstra Bladet

Annonce:
Følg nationen!

- En 47 årig syrisk mand, der har 20 børn og 3 koner har nu fået det meste af sin familie til Danmark, men mangler stadig et par stykker.

- Og udover at det er en vanvittig sag, sådan helt generelt, så viser den jo også, hvorfor Mellemøsten er et håbløst sted, som kun dem der bor der, har mulighed for at rette op på.

Kvinder må ikke have flere mænd
Sådan indleder socialdemokraten Lars Aslan Rasmussen et læserbrev om syriske Daham, der har skabt heftig - og hidsig - debat i Danmark med sine 20 børn og tre koner. Lars Aslan - der har været medlem af Folketinget siden 4. april i år - synes Daham-sagen viser mellemøstens hykleri, og han forudser, at menneskestrømmen til vesten vil fortsætte. Læs hvorfor i hans brev som fortsætter således:

Annonce:

- Det med at have flere koner er fuldt ud lovligt i mange lande i denne region, mens det ingen steder er lovligt for kvinder at have flere mænd.

At få 20 børn er jo decideret svineri
- Altså endnu et eksempel på det hykleri og dobbeltmoral som kendetegner mange af de her lande som ligger i regionen.

- At få tyve børn når jorden i almindelighed og Mellemøsten i særdeleshed er præget af eksplosiv befolkningstilvækst er jo også noget decideret svineri.

- I de fleste af de arabiske lande, var der en befolkning på størrelse med den danske for bare et par generationer siden, mens den nu er  5, 10 eller 20 dobbelt flere steder.

Hvad bilder du dig ind? Kalder flygtninge for overskudsbefolkning

Vi kan stramme og stramme - men strømmen vil fortsætte
- Derfor kan vi i Danmark stramme lovgivningen nok så meget, og komme med det ene kreative forslag efter det andet, for at dæmme op for flygtninge og immigrantstrømmen.

Annonce:

- Folk vil forsætte med at søge mod Europa, indtil landene i Mellemøsten skruer ned for den religiøse fanatisme, får færre børn, stopper korruptionen, og gør noget for ligestillingen mellem mænd og kvinder.

- Den vilje skal komme indefra, og jeg håber det sker - for alt andet vil være en kæmpe katastrofe, skriver Lars Aslan Rasmussen, men hvad mener du?

Har du et bud på, hvordan man forbedrer ligestillingen mellem kvinder og mænd i mellemøsten? Og stopper religiøs fanatisme? Og sørger for, at folk får færre børn?

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: