Annonce:
Annonce:

Socialdemokrat til danske Erdogan-fans: Hvornår rejser I hjem?

Lars Aslan, der sidder i Folketinget for Socialdemokratiet, forstår ikke, at tyrkere i Danmark kan støtte Erdogan. Gør du?

Lars Aslan mener, at Erdogan sikrede sig et flertal for at kunne omdanne Tyrkiet til et diktatur med ham selv som enehersker ved hjælp af en blanding 
af trusler og valgsvindel. Foto: Privat/AP
Lars Aslan mener, at Erdogan sikrede sig et flertal for at kunne omdanne Tyrkiet til et diktatur med ham selv som enehersker ved hjælp af en blanding af trusler og valgsvindel. Foto: Privat/AP
Annonce:
Følg nationen!

- Kære Erdogantilhængere i Danmark:

- Tillykke med valget, hvornår rejser I hjem til jeres elskede Sultan .

Erdogan fik stor opbakning fra Europas tyrkiske vælgere

Nem sejr - sæt modstanderne i fængsel
Sådan indleder Lars Aslan Rasmussen, der sidder i Folketinget for Socialdemokratiet, et brev til nationen! om valget i Tyrkiet - og om det flertal af de tyrkiske vælgere, der stemte i Danmark, som stemte ja til mere magt til præsidenten. Lars - som tidligere har opfordret medlemmer og tilhængere af Hizb-Ut-Tahrir - forstår simpelthen ikke, hvordan man kan holde ud at bo i Danmark, når man støtter en udvikling, der går mod mere religion og mindre pressefrihed, og hans brev - som han gerne vil have du deler på facebook - fortsætter derfor således: 

Lars til Hizb-Ut: Rejs så ned til jeres kalifat

Annonce:

- Valgkampen en nem opgave for Erdogan, der allerede har fængslet adskillige demokratisk valgte politikere fra nejkampagnen.

- Desuden sidder enhver kritisk journalist i landet i fængsel, så resultatet var givet på forhånd.

Mange bryder sig ikke om Erdogan
- Erdogan, der mener, at det var muslimerne, der opdagede Amerika, synes at europæere er nazister, har forbudt twitter og youtube, og kræver fængsel til tyske komikere der gør grin med hans lille pik, forekommer naturligvis som en ganske hæslig person, hos mange der er født og opvokset i Danmark, og som sætter pris på vores demokrati og fritidsrettigheder.

- Men sådan er det ikke for jer.

- Flertallet af de herboende tyrkere, der deltog i folkeafstemningen på ambassaden i København, er så vilde med Erdogan, at 60% af  stemte ja til indførelsen af diktatur under hans ledelse.

Annonce:

Men mange tusinde mennesker i Danmark kan godt lide ham
- I er mange tusinde mennesker der er født og opvokset i Danmark, som helt åbenlyst støtter en islamisk diktator, og derfor må man gå ud fra at I snarest flytter ned til Tyrkiet og bosætter jer der.

- Og hvor må det blive fantastisk for jer.

- Tænk at I hele livet har skulle leve i  sådan et dårligt samfund som det danske, med frie medier, med journalister der stiller kritiske spørgsmål, med fri adgang til sociale medier, gratis uddannelse, sociale ydelser, religionsfrihed og andre ubehageligheder.

Rejs ned til Erdoganistan
- Nu har i endelig mulighed for at udleve jeres våde drømme, om at leve i det nye Erdoganistan, hvor jeres elskede sultan bestemmer det hele, og I slipper for at tænke selv.

- Jeg ønsker jer en rigtig god rejse, og jeg er helt sikker på at ingen vil savne jer. Ren win-win, skriver Lars Aslan, men hvad mener du?

Tyrkere i Danmark stemte for Erdogan: 'Pinagtigt og hyklerisk'

Kan man efter din mening stemme ja til den tyrkiske forfatningsændring - og blive boende i Danmark?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fedte-Frederiksen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: