Annonce:
Annonce:

Søger hundredevis af folk til arbejde på Nordsøen: Det haster

Tyra-feltet i Nordsøen er ved at synke i havet og skal genopbygges. Derfor søger to Esbjerg firmaer nu svejsere og stilladsarbejdere, men tror du, at der er nok ledige danskere?

Annonce:
Følg nationen!

- Det er sq godt for Syd og vest jylland ;-)
- Flere arbejdspladser = Flere skattekroner i kommunerne.

Sådan skriver Joel M. i en kommentar på jv.dk til at de to firmaer - Semco Maritime og Muehlhan - i øjeblikket er på intensiv jagt efter op imod 200 mand, fortrinsvis stilladsarbejdere og svejsere, som allerede i marts og april skal sendes på arbejde på Nordsøen. Her skal de forberede afmontering af stålkonstruktionerne på Tyra-feltet, som er ved at synke:

Ny aftale om olien i Nordsøen: Tog Mærsk lige røven på Danmark?

Vi ved at det er svært at skaffe
- Vi ønsker som udgangspunkt kandidater med stilladsbyggererfaring.

- Men vi ved godt, at det er svært at skaffe i så stort antal, så vi søger også efter håndværkere, som vil omskoles, fortæller Lasse Møller Strandby fra Muehlhan til avisen..

Annonce:

- Man kan godt sige, at det er Tyra-eventyret, der starter her, siger Verner Andersen fra Semco Maritime, der dog over for avisen erkender, at det kan blive nødvendigt, at hyre folk fra udlandet:

Dansk arbejdskraft prioriteres, men
- Vi prioriterer naturligvis dansk arbejdskraft, men det er også en stor opgave, vi står overfor, forklarer Verner Andersen, men hvad tror du?

Som du kan se i kommentarfeltet, er der mange, der mener, at løn- og arbejsvilkårene på nordsøen er blevet ringere de senere år.

Hvis du eller nogen du kender, har arbejde i et af de to firmaer, og kender til løn- og arbejdsvilkår, må du meget gerne skriver til harder@eb.dk

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:

... MEGA-GALLERI

Annonce:
Annonce: