Søges: Skønhed der vil have alt betalt

Vil du repræsentere Danmark ved en international skønhedskonkurrence og få muligheden for at arbejde som model i ind- og udland?

Angela løb med sejren foran 32 piger, da nationen! sidste forår skulle finde en pige med skønhedsdronningspotentiale. Og i august løb hun så med titlen Miss Supranational, da Queen of Scandinavia holdt finale. (Foto: Jan Igaard)
Angela løb med sejren foran 32 piger, da nationen! sidste forår skulle finde en pige med skønhedsdronningspotentiale. Og i august løb hun så med titlen Miss Supranational, da Queen of Scandinavia holdt finale. (Foto: Jan Igaard)
Følg nationen!

På lørdag starter Queen Of Scandinavia sin årlige landsdækkende castingtour, og i løbet af de næste par måneder besøger de 12 af Danmarks største byer.

Til castingen får pigerne lagt makeup af dygtige makeupartister og taget nogle professionelle billeder, som redigeres og så modtager de dem efterfølgende. Derudover får alle piger der deltager en goodiebag med makeup- og skønhedsprodukter til en værdi af ca. 300 kr.

Christina: Tak til Ekstra Bladets læsere

Ekstra Bladets Wild-Card for fjerde gang
Igennem de næste par måneder vil udvalgte casting-deltagere som sædavnlig få en ekstra chance for at ende i den store finale. Her på nationen! får læserne nemlig for fjerde år i træk mulighed for at stemme på pigerne.

Den pige der i sidste ende har fået flest stemmer har sikret sig en plads i finalen.

Sidste år vandt Angela Ekstra Bladets Wild Card og det har båret den smukke pige langt!

nationen! valgte rigtigt: Angela i lilla trusser vandt

Angela blev af dommerpanelet nemlig også udråbt som vinder, og fik derfor adgang til at repræsentere Danmark ved Grand-Slam skønhedskonkurrence Miss Supranational i Polen. Også her var der stor begejstring for den danske skønhed, som vandt titlen 'Miss Photogenic'

Ingen krav til højde - kun personality
Modsat de fleste andre model- og skønhedskonkurrencer har Queen Of Scandinavia ingen krav til pigernes højde, ligesom det heller ikke er et krav at man har bestemte mål eller en bestemt vægt. I stedet handler det om positiv udstråling, et åbent sind og et udseende der gør at du skiller dig ud fra mængden.

Direktør for Queen Of Scandinavia i Danmark har på sin blog skrevet mere om hvad der skal til for at vinde en skønhedskonkurrence.

Titel, rejse og alt betalt
De fem titler som pigerne dyster om er:

Miss Supranational 2015 (En af verdens 4 Grand Slam konkurrencer)

Miss Grand International 2015

Top Model Of The World 2015

Miss Tourism International 2015

Miss Intercontinental 2015

De fem piger der der bliver kåret som vindere af den danske finale på Queen Of Scandinavia, kan se frem til at repræsentere Danmark ved hver deres internationale skønhedskonkurrence, med alt betalt.

Følg skønhedskonkurrencen her på nationen! I næste uge skal du stemme på pigerne fra Sønderborg.

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Langt de fleste pampere ender heldigvis med at blive drivvåde