Annonce:
Annonce:

Søn blev tosset: 83-årig var lige ved at oplyse sine kontrolcifre

Er du tryg ved at skrive dine betalingsoplsyninger ind i brev og sende det til et firma? Michael er ikke

Michael J syns ikke det er sikkert, at skrive  betalingsoplysninger i et brev og sende det med posten. Synes du? Privatfoto: Michael J
Michael J syns ikke det er sikkert, at skrive betalingsoplysninger i et brev og sende det med posten. Synes du? Privatfoto: Michael J
Annonce:
Følg nationen!

- Hej.

- Min mor er 83 år, invalid og hjerneskadet pensionist.

- Hun forstår ikke noget omkring IT-sikkerhed. Og derfor var hun lige ved at skrive sine kontrolcifre ind i et brev fra Intervare.

Tænk at kræve det af samfundets svageste
Sådan indleder Michael J. et harmdirrende brev til nationen! om den indkøbsordning hans mor var lige ved at tilmelde sig. Michael kan nemlig slet ikke forstå, at et dansk firma kan få sig selv til at bede ældre og IT-ukyndige mennesker om at sende de kontrolcifre, der står bag på VISA og Dankort osv. Firmaet svarer på kritikken nedenfor, men Michaels brev fortsætter således:

- Nu er jeg blevet frarådet af Danske Bank at udfylde blanketten, da den fjerner alt sikkerhed på kortet!

- Og jeg må sige, at jeg finder det er dybt beklageligt, at de kræver den slags af samfundets svageste.

Annonce:

- Som jeg ser det, åbnes mulighed for at medarbejdere hos Intervare misbruger alle pensionisters-kort, skriver Michael, men han kan være ganske tryg lyder det fra Intevare A/Ss direktør, Stephan Plenge:

Du skal kun oplyse én gang
- I Intervare vægter vi sikkerhed og tryghed meget højt. Netop derfor har vi sørget for, at vores kunder kun skal registrere deres følsomme betalingsoplysninger én gang i al den tid de er kunder hos os, hvilket sker når kunden tilmeldes indkøbsordningen.

Og betalingsoplysningerne bliver makuleret
- Som det fremgår på både formularen og i det vedhæftede brev til denne formular opbevares betalingsoplysningerne ikke af Intervare, idet formularen sikkerhedsmakuleres straks efter at oplysningerne er tastet hos firmaet DIBS, som er certificeret af PBS til at opbevare Dankortoplysningerne.

Utrygge kunder kan ringe til os
- Såfremt en kunde føler sig utryg ved at afgive oplysningerne skriftlig, kan oplysningerne afgives over telefonen til en kundeservicemedarbejder hos Intervare, som taster dem direkte i DIBS’ system.

Annonce:

Eller bruge PBS
- Er kunden heller ikke er tryg ved denne løsning, kan kunden oprettes som PBS betaler via denne blanket. Her afgives ikke kortoplysninger. Valgmuligheden mellem dankort og PBS betaling fremgår af det velkomstbrev, som kunden modtager.

- Med Dankort betaler kunden for sine varer den dag de leveres, hvormed kunden ved at alle de penge der til enhver tid står på bankkontoen kan bruges på andre formål.

Nogle kan bedst lide Dankort - andre foretrækker PBS
- Med PBS betaler kunden kun én gang om måneden og skal derfor gå og huske på, hvor mange penge, der er handlet for igennem måneden og så fratrække dette beløb fra det, som står på kontoen, før kunden med sikkerhed ved hvad der kan bruges på andre formål.

- Nogle kunder foretrækker Dankort og andre PBS og det er helt op til den enkelte kunde at vælge hvilken betalingsform der passer bedst, skriver Stefan Plenge, men hvad siger du?

Oplyser du dine kontrol-cifre til nogen? Og er du bange for at blive bedraget?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: