Søren ville snyde fotovogn: Endte med selv at blive snydt

Det lød så godt, da Søren H bestilte sin fotovognalarm, der kunne advare om politiets fotovogne. Lidt for godt skulle det vise sig

Se Sørens test her

- Først så ventede jeg 34 dage på at få min detektor. De blev ved med at sige, at den var på vej, og det var Post Danmarks skyld.

- Så fik jeg den, og fandt jeg ud af den faktisk var ulovlig at bruge.

Føler mig virkelig snydt
- Og nu har jeg så ovenikøbet også fundet ud af, at den ikke engang virker.

- Jeg føler mig virkelig snydt.

Sådan skriver nationens! Søren H om den fotovognalarm han for lige under 400 kroner bestilte OG betalte for en god måned siden på siden fotovognalarm.com.

Jeg har også købt en der ikke virker
Søren har lavet en video, hvor han tester sin fine detektor, der skal vise, at han ikke bliver advaret - den kan du se ovenfor - og på Trustpilot kan man læse, at Søren langtfra er den eneste, der synes fotovognalarm.com behandler sine kunder skidt.

Se også: Britisk politi-chef: Derfor har vi farver på fotovognene

- Jeg har nu testet produktet både i København, hvor jeg bor, men også i Jylland. 

- Den fungerer mildest talt dårligt / slet ikke.

Så nu har jeg taget den ud af bilen
- Det er mere reglen end undtagelsen, at den beretter om en trafikalarm, og man bliver konstant forstyrret af en stemme som siger: 'speed camaras detected KA...' (og produktet reagerer overhovedet ikke som forevist på videoen) 

- Jeg har sågar prøvet at køre på en meget øde vej i jylland (kl. 23 om aftenen) 10 kilometer udenfor vejle, hvor den konstant berettede om fotovogne. 

- Og der var absolut intet ... Nu har jeg taget den ud af bilen igen, eftersom den mere er til gene end til gavn. 

- Jeg har efterfølgende reklameret over produktet af flere omgange, men det er simpelthen umuligt at komme I kontakt med firmaet.

Taget ved næsen
- Jeg føler mig I den grad 'taget ved næsen', skriver Henrik T i en af de anmeldelser, der har fået lov til at stå på trustpilot.

nationen! har også forsøgt at komme i kontakt med fotovognalarm.com, der står opført ned en adresse i Odense, hvor der dog ikke er registreret et firma med navnet Foto Vogn Alarm.

Men hvad med dig? Har du erfaringer med elektroniske dimser, der kan spotte fotovogne? Og har du ondt af de kunder, der føler sig snydt?

Folkene bag firmaet TrafikAlarm.dk fortæller til nationen!, at de har fået flere spørgsmål om det pågældende firma, og derfor har oprettet siden fotovognalarm.dk - bemærk .dk - for at fortælle fotovognsforskrækkede bilister, at det er ulovligt at bruge en fotovogns detektor i Danmark.

screenshot fra fotovognalarm.dk (bemærk .dk)
screenshot fra fotovognalarm.dk (bemærk .dk)
 

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i nationen!
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen