Solgte iPhone via DBA og ventede på pengene ... og ventede

En 29-årig kvinde fra Aarhus satte sin ret så nye iPhone til salg i Den Blå Avis. Hun troede salget var gået igennem, da hun fik en SMS, der så ud som, den var sendt fra Danske Bank, men.... den var falsk

Følg nationen!

- Intet signalement?

Sådan skriver Frank A i den ene kommentar, der foreløbig er skrevet på Stiften.dks Facebook-profil om en 29-årig kvinde, der via Den Blå Avis havde solgt sin iPhone. Eller det troede hun, hun havde gjort.

SMS om overførsel var falsk
For selv om hun - da hun mødtes med en mand, der ville købe telefonen - modtog en SMS, der angiveligt var sendt fra Danske Bank med besked om, at der var overført et beløb, som ville være tilgængelig på hendes konto 24 timer senere, så var der ingen penge, da hun tjekkede kontoen mandagen efter.

Benyt mobilepay eller kontanter
Østjyllands Politi har ifølge avisen fået flere anmeldelser om samme fremgangsmåde, hvor en person får en vare og derpå sender en falsk bank-SMS, der ser meget troværdig ud.

Og de råder til at man aldrig afleverer en vare, før man har fået pengene og benyt gerne mobilepay eller kontanter, men hvad siger du?

 

 

 

 

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Støjberg er dansk politiks nye protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind