Solvejg raser mod Molslinjen: Blev sendt ind i 'fin afdeling' og flået

Jeg ville som sagt ønske, at vi havde taget gæsten mere i hånden her, så prisforskellen ikke kommer som en overraskelse ved afregning, skriver Molslinjen om Solvejgs klage over kaffeprisen i business-afdelingen

94 kr. eller 176 kr. for to rundstykker og to kopper? Molslinjens priser afhænger af, hvor man sidder.
94 kr. eller 176 kr. for to rundstykker og to kopper? Molslinjens priser afhænger af, hvor man sidder.
Følg nationen!

'Den 30.10. om formiddagen gik jeg på nettet for at bestille en færgebillet. Nettet var nede. Dette gentog sig 3-4 gange i løbet af formiddagen.

Ringede derfor til Mols Linien. De var optaget, jeg fulgte deres instrukser om at trykke * - så ville jeg blive ringet op. Intet skete.

4 timer senere gik jeg igen på nettet - stadig intet resultat.'

Hjemmesiden begyndte at virke mens jeg ringede
'Ringede igen og ventede ca. 15-20 minutter før jeg kom igennem til en medarbejder.

Jeg ville bestille pågældende billet og belært af tidligere erfaringer spurgte jeg, om det så kostede et gebyr at få personlig betjening - der blev sagt ja !!!

Jeg henviste til alle mine forsøg på at bestille selv, manglende opringning etc., men fik at vide, at nu virkede deres hjemmeside, som var kommet op at stå for ca. 15 minutter siden !!!

Altså mens jeg ventede på at tale med en medarbejder. Det kalder jeg ringe kundeservice - hvilket jeg gav udtryk for til medarbejderen og senere på deres hjemmeside.'

Færgen var nærmest overfyldt
Sådan indleder Solvejg G et brev til nationen! om kundeservice - et brev hun skrev efter to dårlige oplevelser med Molslinjen. For det var ikke kun billetkøbet, der fik hende op i det røde felt - nej, for som du kan læse nedenfor, så fik Solveig og hendes ledsager også et mindre prischok, da de drak kaffe på på hjemturen. Og i det venlige svar, Molslinjen på opfordring fra nationen! har sendt, er de klar til at kompensere. Solveigs brev fortsætter således: 

'Den 9.11. sejlede vi (2 voksne) så til Jylland. Vi købte to kaffe og to rundstykker med pålæg - 94 kr. OK.
Den 11.11. sejlede vi så retur til Sjælland igen.

Færgen var nærmest overfyldt, man blev bedt om at gøre plads til alle via højttalerne.'

En mand bad os rykke over i loungen
 'Da vi havde siddet ca. et kvarter, blev vi af en mandlig medarbejder spurgt, om vi ville gøre plads til en familie ved at gå til Business Lounge.

Vi indvilligede og fik anvist pladser.

Der var en buffet, så jeg gik hen og tog to kaffe og to rundstykker med pålæg. En tjener kom forbi og ville afregne.

Jeg troede - måske naivt - at når maden stod fremme, kunne man benytte sig af dette - det var jo BUSINESS CLASS, men tjeneren belærte mig om, at vi jo sad på pladser, der kostede noget mere end 800 kr. Ja, det gjorde vi jo - efter DERES anvisninger.'

Her kostede kaffen og rundstykkerne 82 kr mere
'Vi fik samme 'menu' som to dage forinden, denne gang var prisen dog 176 kr., hvilket vi betalte under protest.

Jeg gav udtryk for det urimelige i denne store forskel, men desværre - vi sad jo den 'FINE AFDELING' !!! (Der var dog ingen kvalitetsforskel på mad og drikke).

Kan det være rigtigt, at man skal behandles på denne måde - mit svar er et stort og tydeligt NEJ !!

Ud over dette, koster det 100 kr. at ændre en billet, hvilket vi desværre havde været nødt til - og det gør man også selv på nettet !!!!'

Molslinjen: Det skulle være så godt, men ...
'Jeg håber, de skammer sig', skriver Solveig, og selvom Molslinjen ikke helt præcist svarer på det med at skamme sig, så får Solveig dog et plaster på såret:

'Her er et eksempel på livsvisdommen i sangen om Larsen: 'Det skulle være så godt, og så' det faktisk skidt.'

For når vi flytter en kunde fra de almindelige pladser og frem i vores business Lounge skal det jo helt være en god oplevelse.

Her ser det ud til, at vi ikke tilstrækkeligt har fået forklaret vores gæst, hvad det egentlig indebærer at blive opgraderet på denne måde.'

Vi gjorde det for at fordele passagererne
'Vi tvinger selvfølgelig ikke nogen væk fra deres pladser og sender dem ind på Business – men vi gør det for at få fordelt passagererne bedre på skibet. Det er altså et tilbud.

På Business er pladsen og udsigten den bedste skibet kan byde på, der er gratis kildevand og aviser samt gode muligheder for at sidde i fred og ro og arbejde.

Men jeg ville som sagt ønske, at vi havde taget gæsten mere i hånden her, så prisforskellen ikke kommer som en overraskelse ved afregning.'

Vi giver en omgang buffet næste gang
'Derfor giver vi en omgang buffet, når hun skal med færgen igen', skriver Molslinjens  pr- og kommunikationschef, Jesper Maack, og tilføjer, at der på dagen, hvor Solveig købte billetterne, var problemer med hjemmesiden, og at driftscenteret normalt ikke tager gebyrer for at hjælpe folk, hvis hjemmesiden driller.

Hvad tænker du? Kan du godt forstå, at Solvejg blev rasende? Og synes du, at Molslinjen skal skamme sig?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.