Sort dansker føler sig kategoriseret: Kvinder vil 'gerne prøve en neger'

Vi overser og bagatelliser denne form for racisme og kalder det flirt, mener Mary Consuela, der fortæller om sorte mænds møde med hvide liderlige kvinder

Følg nationen!

- Jeg har besluttet mig for, at jeg ikke længere vil have sex med hvide kvinder.

- Jeg er træt af at føle, at jeg kun er til for at opfylde deres seksuelle fantasier.

Et eksotisk stykke frugt
Sådan fortæller Max, der er sort, om sine oplevelser med hvide danske kvinder, der får ham til at føle sig som 'et eksotisk stykke frugt, som du kan prøve og kaste væk'. Og hvis man skal tro Mary Consolata Mamagambe, så er langt fra den eneste sorte mand, der har fået nok at hvide kvinders interesse. Mary - som iøvrigt tidligere selv har afsløret at hun er offer for hvide mænds fantasier - giver nemlig i en klumme på Politiken.dk med overskften 'Sorte danske mænd råber op: Kære hvide kvinder, vi er ikke jeres sexlegetøj' en solid gennemgang af de sorte mænds møde med hvide kvinder:

Ja, jeg er neger - og giver højest sandsynligt awesome blowjobs

- Jeg har flere gange oplevet, at lyse - eller lad os kalde det kaukasiske - piger, gerne vil 'prøve en neger'.

Jeg bryder mig ikke om at blive kategoriseret
- Jeg er indforstået med, at man kan have seksuelle præferencer, men når man kun er til sorte mennesker, så synes jeg ikke længere, at det er en præference, men en kategorisering.

- Og jeg bryder mig ikke om at blive kategoriseret på den måde, fortæller Arnold til Consulata, der mener, at denne racistiske seksualisering af sorte mænd, der udleves i kønslivet har rødder helt tilbage til slavetiden, hvor sorte mænd blev brugt som avlsobjekter og anset som en sinds- og -sjæleløs arbejdskrop.

Vi overser denne form for racisme
- Vi lukker øjnene for de stereotypiserende krænkelser, som sorte mænd oplever fra hvide kvinder, og vi overser og bagatelliser denne form for racisme og kalder det flirt, skriver Consulata, der får masser af ros for sin afsløring i kommentarfeltet:

- Jeg oplevede samme former for krænkelser som hvid mand da jeg for mange år siden studerede i Cuba.

- Oplevelsen af at fremmede kvinder stikker hænderne i bukserne på en og raver på ens pik i ens venners påsyn kan jeg kun nikke genkendende til.

Hvis det samme skete for en kvinde: Ramaskrig
- Det er virkeligt vigtigt at vi får taget sexuelle krænkelser alvorligt og får sat fokus på de sexistiske og rasistiske strømninger der legitimere dem. Tak for en god artikel og tak til jer mænd der står frem og taler om det, skriver Mathias G i en kommentar, der har fået 25 likes og Inger-Margrethe S er enig:

- Hvis den samme form for overgreb sket for kvinder i nattelivet, ville der lyde et ramaskrig og #MeToo ville gå amok.

- Det er da fuldstændigt uhørt, at man som menneske skal finde sig i den form for chikane, som det jo vitterligt er, skriver hun, men hvad tænker du?

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.