Annonce:
Annonce:

Spa-drama: Raser mod Lalandia

Familien solgte deres spa pga af de høje strømpriser og investerede 2150 kroner i særlige Lalandia-ekslusivkort, der giver gratis adgang i 12 måneder. Men de vidste ikke, at der var 50 dage lukkedage

Håndklæderne, som familien ikke fik brug for  fordi der var lukket. Privatfoto
Håndklæderne, som familien ikke fik brug for fordi der var lukket. Privatfoto
Annonce:
Følg nationen!

- Vi er en familie på 3 personer.

- Vi kan godt lide at tage til Lalandia grundet deres badeland/Aqaudome. Der findes ikke noget lignende andet steds.

- Jeg, Anette, benytter mig også af deres varme spa, da jeg lider af fibromyalgi og derfor drager stor gavn af det varme bad. Med de stigende strømpriser har vi solgt vores eget spa, og derfor vil jeg gerne have den mulighed at benytte deres varme spa.

- Vi valgte så at købe tre exclusiv-kort sidste år den 14/10.

 

Annonce:

I december kom vi så ned til et lukket Lalandia
Sådan indleder Anette en mail til nationen! om de 2150 kroner familien investerede i særlige lalandia-kort i oktober. Kort, der bl,a giver fri entré i Aquadome og Monky Tonky Land, gratis børnemenuer og rabat på bland-selvslik. Og den dag i december de kørte til Billund - men fandt et lukket Lalandia. Efterfølgende har hun så konstateret, at der er en del ’lukkedage’ i lalandia, men hun synes ikke det kan være rigtigt, når det nu klart fremgår at kortet virker i 12 måneder. Og derfor synes hun, at Lalandia skal betale nogle penge tilbage – eller give dem en måned ekstra. Hendes mail – som nationen! har bedt lalandia om at svare på – fortsætter derfor således:

De sagde der ikke kommer så mange
- Vores datter Victoria elsker at komme i Lalandia, for at benytte Monky Tonky land og for at benytte Aquadome, hun er en vandhund af første grad.

- Men i december oplevede vi så at komme ned til et lukket Lalandia.

- De forklarer, at de skal vedligeholde og reparere i december, og der alligevel ikke kommer ret mange gæster i december.

Men det er jo dér kroppen har brug for varmen
- Men det er rigtig ærgerligt, at de har så mange lukkedage i december og januar, hvor det netop er koldt og kroppen har brug for varmen, skriver Anette, og nationen! har spurgt Lalandia, hvor mange lukkedage de har - og hvorfor det ikke fremgår af jeres hjemmeside, at der er dage, hvor der ikke er adgang. Og det svarer Lalandia på sådan her:

Annonce:

Det fremgår tydeligt på hjemmesiden
- Vi har også været i dialog med gæsten og er rigtig ærgerlige over, at de i december kørte til et lukket vandland.

- Når det er sagt, forsøger vi på ingen måde at skjule, at vi i løbet af året har udvalgte lukkedage. Det fremgår tydeligt på hjemmesiden og ses også som første punkt under 'Vilkår for exclusivkort' på hjemmesiden.

 

- Det er helt normalt, at attraktioner, forlystelsesparker osv. kører med produkter pålydende eksempelvis årskort vel vidende, at de ikke nødvendigvis har åbent alle årets 365 dage.

- Vi skriver 12 måneder, fordi kortet rettelig har en varighed af 12 måneder og ikke for eksempel kalenderår, sommer- eller vintersæson, skriver Lalandia - og tilføjer, at de har ca. 50 lukkedage pr. kalenderår – typisk hverdage i januar og november. hvor gæstepotentialet er meget småt, og så en længere nedlukning på 2-3 uger op til jul.

- Den længere nedlukning skyldes en omfattende rengøring i Aquadome, hvor alle bassiner tømmes og ordnes. Det er desværre en længerevarende proces, slutter Lalandia, men hvad siger du?

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Det er en alvorlig situation, siger Mette
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: