Annonce:
Annonce:

Spiser egen afføring: Hvis politiet ikke henter de vanrøgtede hunde, gør jeg

Hun har forsøgt at gøre politiet opmærksom på mugne heste, hunde der spiser afføring og æsler, der står i mørke. Men politiet er ligeglade. Hvad skal hun gøre?

Annonce:
Følg nationen!

- Hej Danmark

- Jeg er en frustreret dyreven, som ikke længere vil vente på, at politiet gider håndhæve den del af loven, der om handler dyr og deres velfærd.

Heste med mug
- Jeg har over de sidste år anmeldt misrøgt af heste, der lider af mug angreb og så meget øjenbetændelse, at de ikke kan se.

- Æsler, der ikke har set dagslys i flere år.

- Ponyer, hvor grimer er så små, at huden er groet ud over den .

- Hunde, der er så underernærede, at de spiser deres eget bræk og afføring.

Sådan indleder Wickie H et brev til nationen! om at være glad for dyr – og vred på det system, der skulle sikre, at dyr i Danmark har det godt.

Annonce:

Bruger 18000 kr pr år på at hjælpe dyr
Wickie – som cirka bruger 1500 kr i måneden på at hjælpe dyr via diverse foreninger og indsamlinger – forstår slet ikke, at myndighederne undlader at reagere når hun og andre dyrevenner konstaterer vanrøgt. Og hun er nu på vej til at hente et større kuld hunde, hvis ejer efter hendes mening, slet ikke passer dem godt nok. Wickies indlæg – som du gerne må dele til andre dyre-interesserede – fortsætter derfor således:

- Jeg bruger gerne både penge og tid for at hjælpe dyr og jeg syntes ikke, at det er for meget at forlange, at de instanser der bliver betalt for at hjælpe, så også gør det.

Men myndighederne er for slappe
- I mine øjne er myndighedernes slappe indsats det samme som at legalisere tortur af dyr, der hverdag  foregår her i Danmark, og jeg synes det er ok at udøve selvtægt og skride til handling, når man gang på gang får et irriteret og beskidt svar af politiet ,når man beder om hjælp til  dyr der bliver misrøgtet, skriver Wickie.

Men hvad tænker du? Forstår du godt, at dyreelskere kan finde på at hente andre menneskers dyr?

Annonce:

Wickie mener, at Dyreværnet burde have hjemmel til at fjerne dyr - uden først at skulle indhente tilladelse fra politiet – og så vil hun gerne have, at man skal erhverve sig et ’kørekort’, hvis man vil anskaffe sig et dyr.

 

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: