Sportmaster efter shitstorm: Vi snittede i skoene

I fredags fandt tre unge skolepiger en del sko i en affaldscontainer bag Sportmasters Outlet i Holbæk Megacenter. De blev vrede – især fordi skoene var blevet ødelagt med en kniv. Sportmaster kendte i første omgang ikke til snitteriet, men det gør de nu. 

Som du kan høre i videoen her, gør fundet i Sportmasters container pigerne rasende. Privatoptagelser.

- Ja.

- De har snittet i de skæve par, så folk ikke kan samle dem op af containeren og gå ind i en Sportmaster butik og få penge retur.

Sådan lyder det nu fra Sportmasters øverste chef, Sofie Lindahl-Jessen, der har undersøgt, hvad der præcist skete, da op mod 80 ikke-salgsbare par sko havnede i en affaldscontainer bag Sportmasters Outlet i Holbæk Megacenter i sidste uge.

nationen - 13. sep. 2019 - kl. 17:11 Piger fik chok: Gik om bag Sportmaster

 

Superfede sko
Tre skolepiger, der var ude for at teste om butikker i Danmark virkelig smider brugbare varer ud, gjorde nemlig et kæmpe skofund. Og de blev så forargede, at de filmede deres fund og skrev til nationen!

- Der lå en masse superfede sko. For eksempel flotte Lacoste, Vans, vandresko, Nike, Adidas og mange andre.

- Men der var skåret i alle skoene.

- Vi blev alle tre meget sure og kunne slet ikke forstå, hvorfor ingen måtte få glæde af skoene, skrev pigerne bl.a., og Sportsmaster-chefen afviste over for nationen! at vide noget om snitteriet og lovede derpå at undersøge, hvad der sket.

Ikke normalt - og vi lukker outlettet
For ledelsen vidste nemlig ikke, at der var blevet brugt hobbykniv og saks:

- Det er ikke noget vi normalt gør, og jeg havde ikke hørt om det, men Holbæk er det sted i landet, hvor vi samler alle vores restsko, og prøver at parre dem.

Ex-praktikant: Fik besked på at snitte i skoene
- Det er heller ikke noget vi kommer til at gøre mere, for Holbæk er vores sidste outlet, og det lukker snart, siger Sofie Lindahl-Jessen til nationen!, der også har modtaget et brev fra Christian, der arbejdede i outlettet i sommer:

- Butikschefen gav os udtrykkeligt besked på at lave huller, så de ikke skulle stjæles, når man smed dem ud i skraldespande og containeren. 

- Det var den container som pigerne fandt, så det passer alt sammen, skriver Christian, men hvad tænker du?

354 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere