Spritbilist kræver penge OG undskyldning fra politiet

Allan kørte spritkørsel i juli 2014 - og blev dømt - og gik så til ny køreprøve i 2017 og fik kortet igen. Men så fik han brev fra politiet om, at han kun måtte køre bil med alkolås. Og sådan en koster cirka 25.000

- Det her har været en kamp med stor omkostninger.

- Både økonomisk (460 kr) men faktisk mest familiemæssigt, da det manglende kørekort har vanskeliggjort afhentning af mine børn de hverdage i ugen, jeg skulle ha dem.

- Rejsen fra mit hjem - med bus for at få hente dem - er nemlig med 2 til 3 timers ventetid og samværet er på 3 timer i hverdage.

- Jeg har også misset skolemøder som lå sent på aften, da jeg ikke kunne komme, da bussen ikke kører på de tidspunkter.

Har været helt oppe i systemet
Sådan indleder Allan et brev til nationen! om, at han nu - langt om længe - har fået lov til at køre bil. Og at det brev han modtog i oktober, som beskrev, at han kun måtte køre bil, hvor der var installeret en alkolås, nu bliver trukket tilbage.

Politi-fejl gør kørekort 25.000 dyrere: Nu hyrer Allan advokat

Her er brevet om alkolås:

 

Og her trækker politiet kravet om alkolås tilbage

 

Allans brev til nationen! - som han godt ved vil skabe debat, fordi folk har mange meninger om spritbilister - fortsætter derfor således:

- Jeg har stort set været rundt i alle offentlige instanser - helt oppe til statsadvokaten, trafikstyrelsen, rigspolitiet - for ret skal være ret.

- Og så fik jeg fat i nationen! og vi fik sammen en go' historie ud i medierne, så andre danskere i samme båd, som kæmper mod det offentlige. ka' se, at det kan lykkes at vinde, hvis man kæmper.

Jeg har nu mit rigtige kørekort i lommen
- Jeg har nu den 18/1 modtaget brev fra færdselsstyrrelsen. og fået ret i min sag, samt mit rigtige kørekort i lommen.

- Jeg ved, at jeg har lavet min fejl, ved at køre bil med sprut, og jeg har taget min straf og lært af det. og jeg ved, at der er meninger med død bål og brand i folks øje. Og andre der er mere positive.

- Min sag viser, at der et sted i vores system begås fejl og det er fejl med kæmpe betydning for de lavste i vores fødekæde herhjemme (jeg er en af dem).

Nu venter jeg på undskyldning og erstatning
- Nu venter jeg på en undskyldning fra rigspolitiet for deres fejl. Og erstatning for de ekstra udgifter, jeg har haft pga af deres fejl. Det er 460 kr.

- heg synes også de burde betale penge til min advokat, som også har brugt timer på det her.

- De 6 måneder jeg har mistet med mine unger, kan jeg ikke få erstatett, men jeg ka nu ha dem og det er det vigtigste for mig, skriver Allan, men hvad tror du det sker?

Tror du at politiet undskylder for brevet om tvungen alkolås fra oktober? Og synes du at politiet skal dække de omkostninger, Allan har haft, fordi der åbenbart blev begået en fejl?